TCO / UKUPNI TROŠKOVI VLASNIŠTVA

TCO (engl. Total cost of ownership) je sveukupan trošak koji se javlja tijekom korištenja vozila. Držati troškove unutar podnošljivih granica često je zahtijevan posao. No, u većini slučajeva to je pobjednička poslovna strategija. Stoga je IVECO sastavio ovaj izračun koji Vam može pomoći sinhronizirati Vaše troškove i Vaše mogućnosti te dobiti pouzdanu sliku operativnih troškova Vašeg vozila.

UKUPNI TROŠKOVI VLASNIŠTVA

TCO2 Live program pruža jedinstvene usluge vlasnicima teških kamiona marke IVECO:   

  • TCO2 SMART REPORT – tjedno izvješće o načinu vožnje i potrošnji goriva
  • TCO2 ADVISING – savjeti o uštedi goriva posebnog tima
  • TCO2 DRIVING – tečajevi vožnje usmjereni na uštedu goriva. Podučavamo o načinu uštede goriva, povećanju trajnosti vozila i uvećanju sigurnosti na cesti

UKUPNI TROŠKOVI VLASNIŠTVA
TCO2 SMART REPORT

TCO2 SMART REPORT

@Titolo

Prikupljanje podataka na daljinu preko ugrađenog uređaja IVECO DRIVING STYLE EVALUATION (Procjena načina vožnje Iveco) omogućuje procjenu parametara glavnih karakteristika vozila i vozača.  ​

Izvješća koja se jednom tjedno automatskom e-poštom šalju Voditelju flote usmjerena su na ponašanje vozača i pripadajuće značajke, potrošnju goriva po vozilu i ugljični otisak flote kao cjeline. Usluga ne ovisi o ostalim uslugama upravljanja flotom preko portala.     ​

Za vozilo NOVI STRALIS XP, TCO2 SMART REPORT uključeno je razdoblje od 4 godine. ​ ​​

Usluge TCO2 SMART REPORT i TCO2 ADVISING mogu za 3 % smanjiti potrošnju goriva.

TCO2 ADVISING

@Titolo

​​​​​IVECO je stalni "savjetnik za gorivo" - stalni suradnik u potrazi za učinkovitošću i održivosti prijevoza.​

Naše iskustvo o najučinkovitijim načinima uštede goriva utemeljeno je na godinama prikupljanja i obrade podataka o radu (u suradnji s korisnicima) u različitim zadacima i vrstama prometnica. 

Sada tvrtka IVECO pruža svoje jedinstveno znanje kao uslugu posebnih timova stručnjaka za gorivo na svim tržištima koji stalno prate ključne pokazatelje poslovanja svih flota kako bi razvili planove poboljšanja prema njihovim potrebama.  Jednogodišnja usluga TCO2​ ADVISING uključena je za model NOVI STRALIS XP i NP.

Usluge TCO2 SMART REPORT i TCO2 ADVISING mogu za 3 % smanjiti potrošnju goriva.

TCO2 DRIVING

@Titolo

Dobri vozači mogu ostvariti uštede goriva pomoću najboljih tehnoloških uređaja: zbog toga tvrtka IVECO pruža posebne programe obuke vozača da bi se razvile vještine vozača naših korisnika. 

Podučavamo o načinu uštede goriva, povećanju trajnosti vozila i uvećanju sigurnosti na cesti.

Tečajevi se mogu oblikovati prema zahtjevima korisnika i održavati u njihovima prostorima ili prostorima tvrtke IVECO. Teme koje se obrađuju uključuju poznavanje vozila, njegovih značajki i funkcija te vožnju sa stručnim instruktorom.​

Usluge TCO2 SMART REPORT i TCO2 ADVISING mogu za 3 % smanjiti potrošnju goriva.
<span style="color: #0d4ba0">TCO</span> KALKULATOR

TCO KALKULATOR

U tvrtki IVECO brinemo o vašim troškovima i znamo koliko je važno planirati ih i držati pod kontrolom. Kalkulator TCO (ukupnih troškova vlasništva) pomoći će vam u tome.    

Da biste izračunali ukupne troškove vlasništva svojeg vozila, prilagodite vrijednosti parametara u nastavku prema načinima upotrebe u svom poslu i kliknite ‘Izračunaj’. To će vam pomoći u upravljanju i sinkronizaciji svih stavki poslovnice i dati vam pouzdanu sliku operativnih troškova vozila tijekom njegovog vijeka uporabe.