STRALIS

STRALIS

STRALIS podiže ljestvicu produktivnost i isplativosti s bogatim paketom opreme koji uključuje najnaprednije značajke, tehnologije i usluge po mjeri svakog prijevoznika. Dva nova modela u proizvodnom programu jamče performanse, visoku učinkovitost i niske emisije na svakom zadatku:
STRALIS za regionalni, gradski prijevoz i lakše građevinske radove
• i STRALIS XP za prijevoz na velike udaljenosti.

Na NOVOM modelu STRALIS u potpunosti je redizajniran pogonski sklop, od motora do guma. Model ima novu električnu i elektroničku konstrukciju, novi mjenjač najbolji u klasi, novu stražnju osovinu i ovjes te najnovije GPS prediktivne funkcije i posebne značajke za veće uštede goriva i bolju održivost.

Sve su nove značajke i nadogradnje usmjerene na povećanje produktivnosti i isplativosti prijevozničkih tvrtki, a razvijene su u suradnji s kupcima.

Nadzirali smo kamione naše marke u stvarnim radnim uvjetima, analizirali različite zadatke (prijevoz na duge udaljenosti, regionalni i gradski prijevoz) i provjeravali kilometražu, brzinu, vrstu tereta koji prevoze i profil ceste.

Temeljem tako prikupljenih podataka za kupce smo razvili cijeli set integriranih rješenja za povećanje učinkovitosti koji uključuje program “TCO2 live” i sve njegove pripadajuće usluge:
TCO2 SMART REPORT – tjedno izvješćivanje o stilu vožnje i potrošnji goriva,
TCO2 ADVISING – savjetovanje za uštedu goriva,
TCO2 DRIVING – obuke za ekonomičnu vožnju za vozača,
• i ekskluzivnu formulu UPTIME JAMSTVA.

PRIJEVOZ NA VELIKE UDALJENOSTI

STRALIS XP razvijen je za zadatke na velike udaljenosti i opremljen rješenjima za smanjenje potrošnje goriva kao što su SMART EGR, optimizirani prijenosni omjer stražnje osovine, eko gume i nove usluge savjetovanja za potrošnju goriva.
Opremljen je i GPS prediktivnim sustavom IVECO HI-CRUISE koji upravlja regulacijom brzine, mijenjanjem brzina i eko vožnjom s ugrađenim parametrima vožnje s najnaprednijom tehnologijom GPS mapiranja.

GRADSKA VOŽNJA

STRALIS ima pravo rješenje za sve lokalne, lakše građevinske i gradske isporuke zahvaljujući kabinama HI-STREET i HI-ROAD, od kraćih do srednjih raspona, te bogatoj ponudi motora niskih emisija i visokog okretnog momenta pri različitim rasponima snage.

PRIJEVOZ OPASNE ROBE

STRALIS savršeno je prikladan za sve vrste zadataka zahvaljujući svojim tehničkim rješenjima za smanjenje težine i usklađenosti sa strogim zahtjevima Europskog sporazuma o prijevozu opasnih tvari (ADR).
Osim toga, naš sustav HI-SCR donosi presudnu pogodnost: nema aktivnog obnavljanja i temperatura ispuha je niža, što ga čini prikladnim rješenjem za područja s ograničenjima kretanja kao što su zračne luke, brodovi, tuneli, rafinerije i prostori za punjenje goriva.

REGIONALNI PRIJEVOZ

STRALIS donosi izvrsne uštede goriva na regionalnim rutama srednje udaljenosti zahvaljujući cjelovitom paketu značajki za uštedu goriva koje se savršeno poklapaju s konfiguracijom vozila i karakteristikama zadatka.
GPS prediktivni sustav IVECO HI-CRUISE u osnovnoj je opremi za STRALIS XP, a dostupan je za narudžbu kao dodatna oprema za STRALIS.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt