STRALIS X-WAY
ZA SVAKI ZADATAK

Stralis X-WAY projektiran je s namjerom obavljanja određenih zadataka, da vam omogući da precizno prilagodite sastav vozila vašim radnim zadacima. Pored legendarne robusnosti šasije, tu je i širok izbor opreme i komponenti, a svaki detalj pri njegovom projektiranju vodio je k tome da se vozilo može prilagoditi vrlo širokim zahtijevima – koje će ispuniti bez poteškoća.

Choose your mission

Vozilo za šumarsku nadogradnju

Čvrstoća u službi izvlačenja trupaca

@Titolo

​Stralis X-WAY isporučuje obilje snage koju trebate, a upravo se snaga traži kada treba s lakoćom izvlačiti trupce iz šume. Prevest će s lakoćom vaša drva kroz šume, a kasnije i po cestama, sve do krajnjeg odredišta.

Snažan motor
Robusna šasija
Postavke vozila

Mješalica

Mješalica s najmanjom vlastitom masom na tržištu

@Titolo

​Stralis X-WAY pomiče granice kada se radi o izuzetno maloj vlastitoj masi. To, u sprezi s robusnom šasijom, daje inačici Super Loader (SL) najbolju nosivost na tržištu u svojoj kategoriji.

Super
loader
Prednji ovjes
Robusna šasija

Utovarivač s kukom i podizni utovarivač

Utovarivač s kukom i podizni utovarivač za kontejnere svih veličina

@Titolo

Stralis X-WAY nudi izvanrednu pokretljivost, male ukupne dimenzije, visinu od tla i prijenos koji vam treba za vaš utovarivač s kukom ili podizač. Širok izbor konfiguracija omogućava krajnju prilagodljivost u svrhu savršene prilagodbe vašim zadacima.

Stražnji zračni
ovjes
Visoka
pokretljivost
Hidrostatični
pogon

Kiperska poluprikolica

Povedite svoju poluprikolicu kamo god želite

@Titolo

Stralis X-WAY tegljač pouzdano je vozilo koje će s lakoćom odraditi i te posljednje kilometre izvan asfalta, čak i kad je otežan pristup do gradilišta kamo treba dovesti materijal.

Udobna
kabina
Štedljivi motori
Hidrostatični
pogon

Cassone
ribaltabile

Cassoni ribaltabili adatti a ogni missione

@Titolo

​​​​​​​​​​​​​​​​​Lo Stralis X-Way con cassone ribaltabile ti condurrà ovunque tu abbia bisogno: on-road e off-road, su e giù per pendii ripidi, su tragitti irregolari e tortuosi o in spazi aperti su percorsi appena battuti.​

Nosivost
Postavke vozila
Hidrostatični
pogon

Dizalica

Dizalica koja diže vaše poslovanje

@Titolo

Stralis X-WAY može biti opremljen svakim tipom dizalice, od dizalice s rukom do košare. Robusnost i modularnost koncepta Stralisa X-WAY omogućava nam postaviti dizalicu ili iza kabine, ili na sredini, ili iza prevjesa vozila, bez ugrožavanja stabilnosti.

Robusna šasija
Stražnji
ovjes
360° pogled

Čistač odvoda

Visoka učinkovitost u svakoj situaciji

@Titolo

Stralis X-WAY prilagođen je za lak prihvat nadogradnje za čišćenje odvoda i svih uređaja koji idu uz takvu nadogradnju.

Stražnja osovina
Znažan PTO
Prednje i stražnje
disk kočnice