IVECO ON

Een nieuwe wereld vol connectiviteit

Eén aanspreekpunt voor IVECO-klanten voor services voor hun voertuigen, altijd bijgewerkt en toegankelijk vanaf mobiele apparaten.

Brandstof en prestaties

Bijgewerkte informatie over wagenpark, rijstijl, CO2-uitstoot om algehele efficiëntie en duurzaamheid te verbeteren

Verbeter de voertuigprestaties en het brandstofverbruik: dankzij het Smart Report dat beschikbaar is voor alle aangesloten voertuigen op basis van het Driving Style Evaluation (DSE)-systeem aan boord dat wekelijks rapporten genereert voor de Fleet Manager:

  • Gegevens over brandstofverbruik en rijgedrag gecontroleerd door DSE-algoritmen.
  • Bandenspanningscontrolesysteem indien beschikbaar aan boord.
  • Tips om de rijstijl, het brandstofverbruik en de voertuigoptimalisatie te verbeteren. U kunt zowel het totale resultaat van het hele wagenpark als de details van één enkel voertuig controleren om beter te begrijpen hoe u het brandstofverbruik kunt verminderen.

Laat minder zien

Veilig rijden

Ga veiliger de weg op met het nieuwe rapport over veilig rijden
Met het nieuwe rapport voor veilig rijden kun je de veiligheid van je rijgedrag meten en verbeteren.

Het rapport Veilig rijden wordt uitsluitend gegenereerd met behulp van nieuwe en specifieke algoritmen en is beschikbaar voor alle verbonden voertuigen.
Dankzij de evaluatie van Veilig Rijden zijn er nieuwe parameters beschikbaar om je te helpen steeds veiliger te rijden!
Er zijn extra professionele rapporten over veilig rijden beschikbaar voor diepgaand advies en specifieke planning voor elke bestuurder.
Laat minder zien

Bewaking & assistentie op afstand

IVECO-connectiviteit om de uptime en productiviteit van uw voertuigen te maximaliseren.

De IVECO connectiviteit helpt u de uptime en productiviteit van uw voertuig te maximaliseren door een proactieve aanpak met Remote Service tools voor diagnose op afstand, teleservicediensten en updates in de lucht.

IVECO helpt u het beste uit uw voertuig te halen door het op afstand te bewaken.
Als er zich een probleem voordoet, neemt IVECO connectiviteitsmanagement contact met u op om u te adviseren over het plannen van een onderhoudsstop in een werkplaats, om de nodige interventies uit te voeren.


Laat minder zien

Beheer uw wagenpark

We kunnen je helpen het brandstofverbruik van je voertuigen en chauffeurs te monitoren, hun dagelijkse activiteiten te plannen, routes te optimaliseren en orders te versturen. Vergroot de mogelijkheden voor wagenparkbeheer door inzicht in de werkdagen en geolocatie van uw chauffeurs!

Bovendien kunt u elk kwartaal advies krijgen van onze TCO Advisor om het brandstofverbruik te verminderen en het gebruik van het voertuig te maximaliseren.


Download IVECO ON apps

Download de IVECO ON apps voor een complete professionele ervaring, altijd bij u.

IVECO ON

Controleer de prestaties van elk voertuig en elke bestuurder met de nieuwe, verbeterde rijstijlbeoordeling zoals op het IVECO ON klantenportaal.

Play Store
Apple Store

Easy Way App

Maak uw leven als IVECO S-WAY-bestuurder eenvoudiger; met de Easy Way App kunt u de functies van de cabine en het voertuig rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat beheren.

Play Store
Apple Store

Easy Daily App

De nieuwe Easy Daily app is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken, vandaag nog meer dankzij de integratie van de nieuwe IVECO DRIVER PAL. Prestaties van het voertuig, hulp op afstand en updates op afstand, IVECO DRIVER PAL, allemaal vanaf uw mobiele apparaat.

Play Store
Apple Store