IVECO Services

Geïntegreerde transportoplossingen die aansluit op uw wensen en behoeften

Uw bedrijf stopt nooit

IVECO biedt een portfolio van producten en diensten om een geïntegreerde transportoplossing te bieden die het beste aansluit bij de behoeften voor uw missie."
IVECO SERVICES is ontworpen door IVECO om u te helpen het concurrentievermogen, de winstgevendheid, de duurzaamheid en het beheergemak van uw bedrijf te vergroten. Een flexibel en aanpasbaar aanbod op basis van de vereisten van uw werk en uw missies, waarbij de twee belangrijkste troeven van uw bedrijf centraal staan: het voertuig en de bestuurder.

Het aanbod van IVECO Services is gestructureerd in categorieën van waardeproposities. Samen met u selecteren wij de meest geschikte mix van diensten voor uw behoeften, of kunt u vertrouwen op onze voorverpakte bundels om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten missies en vlootomvang.

 • Onderdelen en accessoires

  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedehands onderdelen tot accessoires, het IVECO-netwerk biedt u een breed scala aan componenten om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te vergroten, de winstgevendheid te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, maak gebruik van de digitale diensten en vegroot uw comfort.

  Lees meer
 • Uptime

  Door samen te werken met het dealernetwerk van IVECO en dankzij IVECO-telematica kunnen we realtime uw voertuig monitoren, diagnose stellen op afstand en aanbevelingen bieden voor acties op basis van de werkelijke status en het gebruik van uw voertuig, met als doel ongeplande werkplaatsbezoeken te vermijden en om klaar te staan wanneer iets gepland staat.

  Lees meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Met IVECO-services kunt u de prestaties en gegevens van uw voertuigen monitoren, uw brandstofverbruik minimaliseren, uw routes optimaliseren, de rijstijl van uw chauffeurs verbeteren in de richting van brandstofefficiëntie en lagere emissies

  Lees meer
 • Chauffeur ontzorgen

  IVECO biedt een reeks diensten voor het ontzorgen van de chauffeurs, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de beste IVECO DRIVER PAL in zijn klasse, de baanbrekende vocale chauffeursfunctie aan boord, gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa-functies.

  Lees meer
 • eMobiliteit

  IVECO heeft een serviceaanbod ontworpen dat volledig geïntegreerd is in een portfolio van elektrische voertuigen van wereldklasse om de productiviteit en uptime te helpen verbeteren, de kosten te verlagen en de toegang tot alles wat operators nodig hebben gebruiksvriendelijker te maken. Ons serviceaanbod reikt van voertuigconfiguratie tot financiering, van eCharge-oplossingen tot energiebeheersoftware om de productiviteit te verbeteren en de TCO te verlagen, van voertuigbereikgarantie tot routeoptimalisatie en energiebeheer op afstand voor maximale uptime, bereik en energie-efficiëntie.

  Lees meer
 • IVECO ON

  Een uniek contactpunt voor IVECO-klanten voor diensten rond hun voertuigen, altijd up-to-date en toegankelijk via mobiel.

  Lees meer