STRALIS X-WAY

IZABERITE PRAVU MISIJU

Stralis X-WAY je stvoren da bude prilagođen misiji, da omogući konfigurisanje vozila koja će zadovolji vaše potrebe na najbolji način. Širok izbor osobina i komponenti, šasije čuvene robusnosti, svaki detalj daje doprinos vozilu koje se može konfigurisati za širok spektar misija - koje će obavljati s lakoćom.

Choose your mission

Šumarsko vozilo

Snaga u službi prevoza drveta

@Titolo

​Stralis X-WAY obezbeđuje veliku snagu koja vam je potrebna i nudi najbolju opremu za utovar, prevoz i istovar drveta s lakoćom. Prevoziće vašu drvnu građu s lakoćom u šumi, na drumu i tokom puta do vašeg odredišta.

Snažni motori
Robusna šasija
Postavke vozila

Mikser

Najlakši mikser na tržištu

@Titolo

​Stralis X-WAY pomera granice po pitanju izuzetno male sopstvene mase vozila. Ova osobina, u kombinaciji sa robusnom šasijom, omogućava verziji Super Loader (SL) najveću korisnu nosivost na tržištu, u svojoj kategoriji.

Super
loader
Prednje oslanjanje
Robusna šasija

Rol kiper i autopodizač

Rol kiper i autopodizač za kontejnere svih veličina

@Titolo

​Stralis X-WAY nudi izvanrednu upravljivost, kompaktne dimenzije, klirens i pogon neophodne za rol kipere i autopodizače. Širok izbor konfiguracija omogućava izuzetnu prilagodljivost da bi se što bolje odgovorilo na zahteve vaše misije.

Zadnje vazdušno oslanjanje
Odlična upravljivost
Hidrostatički pogon

Tegljač za kiperske poluprikolice

Odvezite poluprikolicu gde god vam je potrebna

@Titolo

​Stralis X-WAY vam daje osećaj sigurnosti da ćete lakše obaviti posao u završnom delu puta gde su najteži uslovi za rad prilikom vašeg posla.

Komforne kabine
Štedljivi motori
Hidrostatički pogon

Kiper

Kiper prilagođen vašoj misiji

@Titolo

​Stralis X-WAY kiper će vas odvesti gde god je potrebno: na drumu ili terenu, uz i niz strme padine, na neravnim i krivudavim putevima i slabo označenim stazama u bespuću.

Korisna nosivost
Postavka vozila
Hidrostatički pogon

Kran

Kran koji podiže vaše poslovanje

@Titolo

​Stralis X-WAY se može nadograditi svim tipovima kranova, od najnižih s ravnom platformom do najviših kranova s korpom. Robusnost i modularnost kamiona Stralis X-WAY omogućavaju nam da nadogradimo kran iza kabine, na središnju poziciju ili na zadnji prepust, bez uticaja na stabilnost.

Robusne šasije
Zadnje oslanjanje
360° radni opseg

Čistač kanala

Visoke performanse u svakoj situaciji

@Titolo

​Stralis X-WAY je poboljšan radi lakog postavljanja nadogradnje za čistače kanala i da vam omogući sve neophodne osobine.

Zadnja osovina
Snažan izvod snage
Prednje i zadnje
disk kočnice