MINIBUS KOJI ĆE PROMIJENITI
VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

MINIBUS KOJI ĆE PROMIJENITI VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

Daily Minibus kombinacija je najnovijih prednosti autobusa Daily, od napredne povezivosti i značajki pomoći u vožnji do automatskog mjenjača HI-MATIC ekskluzivnog u klasi, uz optimizirani trošak vlasništva, pouzdanost i svestranost koji su zaštitni znakovi ove linije vozila.
Daily prihvaća povezivost i otvara vrata u novi svijet visoko personaliziranih usluga koje su točno prilagođene vašoj upotrebi vozila i vašim zahtjevima.

<span style="color: rgb(52, 102, 205);">MINIBUS </span> KOJI ĆE PROMIJENITI VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

DAILY MINIBUS U 3 BROJKE


Gotovo 380
tvorničkih konfiguracija

4
motora

Do 22
putnika

NEBROJENE <span style="color: rgb(52, 102, 205);">MOGUĆNOSTI.</span><br> DAILY MINIBUS ZA SVE POTREBE.

NEBROJENE MOGUĆNOSTI.
DAILY MINIBUS ZA SVE POTREBE.

Opsežna linija vozila Daily Minibus, koji može prevoziti do 22 putnika, znači da postoji model za svaki zadatak prijevoza ljudi:

  • U turizmu, za udobno putovanje sa stilom
  • Između gradova, s kapacitetom putnika koji je vodeći u toj kategoriji
  • Autobusni prijevoz za usluge zračnih luka i hotela
  • Školski autobusi posebno osmišljeni za prijevoz učenika


DAILY MINIBUS ZA SVE POTREBE

Opsežna linija vozila Daily Minibus može ispuniti brojne zahtjeve različitih zadataka prijevoza putnika:

U turizmu za udobno putovanje sa stilom, između gradova, s kapacitetom putnika koji je vodeći u toj kategoriji, autobusni prijevoz do zračne luke i školski autobusi posebno osmišljeni za prijevoz učenika.

Novi Daily Minibus dostupan je u ukupno više od 380 tvorničkih izvedbi za izrađene modele, koje su rezultat kombinacije varijanti proizvoda: vrsta osovinskog razmaka, razina bruto mase vozila, različitih izlaznih snaga, mjenjača, ovjesa i visine.

ODRŽIVO MOĆAN
Daily Minibus snažniji je i ekološki prihvatljiviji s novim motorom od 210 KS te nudi izbor različitih vrsta motora: dizelski, Natural Power

MODERNA UDOBNOST SVAKODNEVNOG PUTOVANJA
Uz inovativno uređenje vanjštine i novu unutrašnjost putnici putuju u modernom okruženju uživajući u luksuznoj udobnosti.


Daily minibus range 2019

Tehnologija vama na raspolaganju
Lako manevriranje bez napora
Novi električni servo upravljač je vrlo precizan i ima sjajan odziv na vozačeve zahtjeve, smanjujući napor prilikom zakretanja te pružajući tako opuštajuće iskustvo vožnje. Osim toga, prigušuje vibracije i kompenzira klizanje i neravnotežu kotača, što pridonosi osjećaju odlične stabilnosti i kontrole. Možete uključiti i jedinstveni City Mode (program rada za gradsku vožnju) dodirom tipke radi dodatnog smanjenja napora kod zakretanja upravljača za čak 70% te uživati u vrhunskom užitku vožnje čak i u užurbanim ulicama gradskih središta.
Vrhunska udobnost vožnje i ergonomija
Cjelokupni mehanizam upravljača Dailyja je nanovo konstruiran kako bi vozač imao iskustvo vožnje kao u putničkom automobilu. Obruč upravljača možete podešavati po dubini i po visini i tako pronaći savršeni položaj za vožnju radi veće udobnosti i bolje ergonomije. Manji, multifunkcijski upravljač presvučen kožom vam pruža čitav niz funkcija nadohvat ruke te pruža puno više prostora za noge stvarajući tako još udobniju radnu okolinu. U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!

Laka i jasna interakcija
Novi sklop zaslona u boji visoke rezolucije osigurava lako, intuitivno sučelje koje čini interakciju s vašim Dailyjem izuzetno jednostavnom, kao i pristup ključnim postavkama i informacijama, u stvarnom vremenu, koje su vam potrebne da biste izvukli sve najbolje od vašeg vozila.
Sigurnost i učinkovitost uz nadzor tlaka u gumama u stvarnom vremenu
Sustav nadzora tlaka u gumama (Tyre Pressure Monitoring System) prikazuje tlak u svakoj gumi, u stvarnom vremenu na ploči s instrumentima, kako biste osigurali optimalan tlak u gumama vašeg Dailyja u svakom trenutku. Time se postiže ne samo sigurnija vožnja, nego i manja potrošnja goriva.
Hi-Connect: novi sustav za informacije i zabavu
Daily se odlikuje sustavom za informacije i zabavu jednostavnim za korištenje sa zaslonom od 7’’, DAB radio uređajem, ocjenom načina vožnje (Driving Style Evaluation), glasovnim prepoznavanjem, navigacijskim sustavom TomTom® za automobile i kamione te prikazom slike sa stražnje kamere. Uz sustave Apple CarPlay i Android Auto™ možete vrlo lako unijeti svoj digitalni život u vozilo, jer vam ovi sustavi omogućavaju preslikavanje vašeg uređaja i uživanje u vašim aplikacijama u potpunoj sigurnosti tijekom vožnje.
LED visoke vidljivost
Nova potpuno LED svjetla značajno poboljšavaju vidljivost i uočavanje prepreka za 15% zahvaljujući oštrijem svjetlosnom snopu većeg dometa. Osim upečatljivog vizualnog dojma u izgledu vozila, dodatna pogodnost je i ušteda u pogledu ukupnog troška vlasništva jer LED svjetla imaju izuzetno dug radni vijek. Bez odvlačenja pažnje, bez napora.
Jednostavnost i praktičnost parkiranja
Nova električna parkirna kočnica se automatski uključuje kada parkirate vozilo, odnosno isključuje kada ste spremni krenuti. U uvjetima rada kao što je paketna dostava u gradu, s čestim zaustavljanjima, ne morate gubiti vrijeme na uključivanje i isključivanje parkirne kočnice. Ne samo da se time smanjuje zamor u ruci i nelagoda stalnog ponavljanja istog pokreta, nego se i poboljšava vaša produktivnost. Možete uštedjeti i do 5 sati mjesečno, što definitivno pridonosi vašoj profitabilnosti. Uklanjanjem ručice parkirne kočnice oslobađa se prostor u kabini, pa se slobodnije možete kretati kroz nju.

NEBROJENE MOGUĆNOSTI

Daily za sve potrebe.

DAILY BLUE POWER

Linija Daily Blue Power odnosi se na komercijalna vozila i minibuseve koji voze na alternativne pogone.

Za prijevoz ljudi Daily Blue Power pokriva brojne zadatke: autobuse u središtima gradova, prijevoz učenika i usluge linijskog prijevoza.

DAILY <span style="color: rgb(52, 102, 205);">BLUE POWER</span>
Odaberite motor
2.3-litre FIA engine Euro 6D Heavy DutyCOMMERCIAL NAME
160
POWER (hp)
156 (116 kW)
TORQUE (Nm)
380*
TURBO e-VGT
GEARBOX

HI-MATIC*Compressed Natural Gas
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy DutyCOMMERCIAL NAME 180
210
POWER (hp) 180 (134 kW)
210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 430
470
TURBO VGT
e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
HI-MATIC


VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*


COMMERCIAL NAME

NP

POWER (hp)

136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm)

350

TURBO
WG

GEARBOX

HI-MATIC /
MANUAL
* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.Daily ADAS
Advanced Driver Assistance Systems
Usredotočite se na svoj posao u potpunoj sigurnosti. Daily Minibus Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.
City Brake PRO
Sustavi Advanced Emergency Braking System (AEBS) (Napredni sustav kočenja u nuždi) i City Brake PRO pridonose sigurnosti prepoznavanjem mogućeg sudara na cesti ispred vas i samostalnim kočenjem. U gustom prometu će vam pomoći da izbjegnete i sudare pri brzinama od svega 5 km/h.
Queue assist
U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!
Prilagodljivi tempomat
Automatsko podešavanje brzine radi održavanja razmaka od vozila ispred vas.
Proactive lane keeping assist
Ostanite u svom prometnom traku uz sustav proaktivne pomoći zadržavanja u traku (Proactive Lane Keeping Assist), koji nježno zakreće upravljač i vraća vas u središte prometnog traka ako odlutate u stranu.
Crosswind assist (pomoć kod bočnog vjetra)
Senzori ovog sustava aktiviraju kočnice na onoj strani vozila s koje dolazi udar vjetra, osiguravajući tako stabilnosti, a time i vašu sigurnost.
Sustav pomoćI pri spuštanju niz strminu I traction plus
Sustav pomoći pri spuštanju niz strminu (Hill Descent Control - HDC) održava stalnu brzinu na nizbrdici, a sustav Traction Plus pomaže u postizanju prianjanja na skliskom kolniku.

POTPUNO NOVI

DIZAJN I UDOBNOST
Funkcionalan dizajn i najbolje iskustvo vožnje u klasi
Nova prednja rešetka produžena je radi povećanja ventilacije i zaštite motora i hladnjaka, a čitav je upravljački sustav redizajniran.

TEHNOLOGIJA
Pomoć u vožnji i poboljšana sigurnost
Novi Daily Minibus uvodi široki raspon sustava napredne pomoći vozaču radi poboljšanja sigurnosti putnika i vozača.

POVEZIVOST
Svijet novih usluga
Novi Daily Minibus još jednom pomiče granice u povezivosti i stavlja vozilo u izravan kontakt s kontrolnom sobom tvrtke IVECO pružajući podatke u stvarnom vremenu.

Daily Minibus

Brochure Daily Minibus