EVADYS.
STVOREN ZA SVESTRANOST.
IZRAĐEN ZA PROFITABILNOST.

Stvoren za svestranost i osmišljen za regionalne i državne ceste, transfere u zračnim lukama, organizirana putovanja i izlete, novi Evadys vaš je savršeni poslovni partner.
Jedini model na tržištu s naslijeđem Crosswaya i iskustvom Magelysa, novi Evadys pravi je prvak u smislu operativne svestranosti:

 • Nova prilagođena višenamjenska arhitektura vozila
 • Više prostora za prtljagu nego u klasičnom međugradskom coach autobusu: do 12 m3
 • Štedljiviji na gorivu od teškog turističkog coach autobusa uz veću korisnu nosivost.

<span style="color: rgb(52, 102, 205);">EVADYS</span>.<br>STVOREN ZA SVESTRANOST.<br>
IZRAĐEN ZA PROFITABILNOST.

EVADYS UKRATKOrazličita rasporeda vrata

Do 63
sjedala

Do 12 m3
prostora za prtljagu

 

Jedini model na tržištu s naslijeđem Crosswaya i iskustvom Magelysa, Evadys je pravi prvak u smislu operativne svestranosti, i radnim danom i vikendom. Snažniji je, udobniji i ima više prostora za prtljagu od klasičnog međugradskog coach autobusa, ali je kompaktniji, pristupačniji, lakši i time štedljiviji na gorivu od teškog turističkog coach autobusa uz veću korisnu nosivost.

Zahvaljujući poboljšanom prostoru za prtljagu, možete iskoristiti čitav kapacitet sjedala na modelu Evadys jer se svi putnici mogu ukrcati sa svojom sigurno spremljenom prtljagom.

IZVANREDNA <span style="color: rgb(52, 102, 205);">SVESTRANOST</span>

IZVANREDNA SVESTRANOST

 • Nova prilagođena višenamjenska arhitektura vozila
 • Do 12 m3 prostora za prtljagu: savršeno za regionalne i državne ceste, transfere u zračnim lukama, organizirana putovanja i izlete


IZVANREDNA SVESTRANOST

Sa svojom prilagođenom arhitekturom vozila, novi Evadys lako se snalazi u linijskom prijevozu s brojnim stanicama, kao i u turističkom prijevozu.

Novi Evadys nudi najvišu razinu udobnosti za putnike, ali brine i o njihovoj prtljazi.

Prtljaga nije samo obujam, već uglavnom težina: zato smo proučili najbolja rješenja za optimizaciju i sprječavanje gubitka prostora s do 10,15 m3 ukupnog obujma prostora za prtljagu i dodatnim kapacitetom od 1,8 m3 na unutrašnjim policama za prtljagu čime dolazimo do ukupnog kapaciteta od 12 m3, odnosno 200 l obujma u prosjeku po putniku.

Dvije duljine i tri vrste vrata dostupne su za različite radne uvjete: jednostruka srednja vrata kada je potreban središnji toalet, dvostruka srednja vrata za dizalo invalidskih kolica i jednostruka stražnja vrata za maksimalni prostor za prtljagu, a dostupno je i 15 različitih konfiguracija kako bi Evadys postao idealni svestrani coach autobus.

Dostupne su različite vrste mjenjača (ručni, robotizirani i automatski) koje vam omogućuju da odaberete optimalno rješenje za svoje tržište i specifične primjene vozila.

DOKAZANA POUZDANOST

 • Snažno naslijeđe i dugotrajno iskustvo
 • Ispitan u ekstremnim cestovnim i klimatskim uvjetima: od -30 °C do +50 °C
 • Ekskluzivna tehnologija HI-SCR kojom se izbjegava obnavljanje


DOKAZANA POUZDANOST

Kako bismo novi Evadys razvili kao savršen autobus za više zadataka i svestrane primjene, počeli smo od svojeg neusporedivog iskustva i dokazane pouzdanosti u međugradskim vozilima.

Opetovano ispitivan u ekstremnim prometnim i klimatskim uvjetima, od -30 °C do +50 °C, s više od 120 000 km cestovnih i funkcionalnih ispitivanja te ispitivanja izdržljivosti koja odgovaraju 2 000 000 km po europskim cestama, novi Evadys jamči maksimalne performanse, snagu i pouzdanost na svim cestama uz visoku razinu udobnosti za putnike.

Vozilo, njegova konstrukcija i komponente zaštićeni su kataforeznim premazom za zaštitu od korozije, najnaprednijim i najučinkovitijim industrijskim rješenjem za koroziju.

Rješenja uvedena za novi Evadys odgovaraju standardima javnog prijevoza kroz izbor materijala i tehnologija koji jamče održivost i dug radni vijek.

Ekskluzivno IVECO rješenje HI-SCR pomaže u sprječavanju rizika od visoke temperature pri obnavljaju i pruža maksimalnu sigurnost za vaše putnike.

DOKAZANA <span style="color: rgb(52, 102, 205);">POUZDANOST</span>
OPTIMIZIRANA <span style="color: rgb(52, 102, 205);">PROFITABILNOST</span>

OPTIMIZIRANA PROFITABILNOST

 • Najbolji ukupan trošak vlasništva u tom segmentu
 • Niska potrošnja goriva i dugi intervali servisiranja
 • Visoka preostala vrijednost
 • Optimizirana višestruka upotreba tijekom radnog tjedna i vikenda


OPTIMIZIRANA PROFITABILNOST

Smanjeni operativni troškovi, niska potrošnja goriva i tekućine, dugi intervali servisiranja i ekološki prihvatljive kvalitete čine novi Evadys vrlo učinkovitim rješenjem u svakoj situaciji.

Nadahnut turističkim i međugradskim modelima, novi Evadys svojim vozačima pruža izvrsnu razinu produktivnosti.

Optimizirana višestruka upotreba novog Evadysa tijekom radnih dana i vikenda daje maksimum vozačima u smislu profitabilnosti.

Visoki kapacitet putnika, potpuna fleksibilnost u zadacima i primjenama te najbolji ukupan trošak vlasništva čine novi Evadys savršenim štedljivim vozilom uz izvrsnu kvalitetu, performanse i omjer pozicioniranja cijene.

Get the Brochure!