E-WAY

NOVI KORAK PREMA ELEKTROMOBILNOSTI

E-WAY

NOVI KORAK PREMA ELEKTROMOBILNOSTI

Dok se ubrzava energetska tranzicija industrije prijevoza, elektromobilnost ulazi u novu fazu kao tržište velikog obujma. Iz tog razloga IVECO BUS čini još jedan veliki korak kako bi svojim kupcima pružio potpunu i fleksibilnu ponudu elektromobilnosti i predstavlja potpuno novi električni autobus: IVECO BUS E-WAY.Osmišljen tako da udovolji svakoj potrebi, E-WAY proizvođača HEULIEZ dostupan je u 4 različite duljine (9,5 m, 10,7, 12 m i 18 m) uz izbor sporog punjenja preko noći ili brzog punjenja s pomoću pantografa. Fleksibilnost je dovedena do maksimuma s izborom broja akumulatora, što znači da vozilo može točno odgovarati posebnim zahtjevima autonomije kupca i ne mora nositi dodatnu težinu koja bi značila smanjenje kapaciteta putnika.

E-WAY U 3 BROJKE


9,5, 10,7, 12
 i 18 m
Duljina

BRT 
version
za maksimalnu personalizaciju

Punjenje preko noći ili brzo punjenje

INOVATIVNA RJEŠENJA
ZA KVALITETNU MOBILNOST

Dostupan u standardnoj i zglobnoj izvedbi, E-WAY je osmišljen za vožnju u posebnim autobusnim trakovima za bolje putovanje i životni okoliš stanovnika grada te pružanje usluge slične onoj drugih konvencionalnih sustava javnog prijevoza.

Zahvaljujući različitim razinama prilagođavanja iznutra i izvana, modeli E-WAY pružaju dobrobit i gostoljubivost. Doprinose slici i privlačnosti gradskog prijevoza.Ukrasni dijelovi krova, poklopci kotača, linije stvaraju emocije. E-WAY se savršeno uklapa u gradski krajolik. Kada je riječ o unutrašnjosti, brojne mogućnosti izbora materijala i prilagođeni raspored unaprjeđuju prostor za putnike.

Duboki oblik ploče s instrumentima pruža vozaču izvrsnu vidljivost i poboljšava udobnost vožnje.

OSLUŠKIVANJE POTREBA KUPACA

Dizajn i funkcionalni unutrašnji raspored tvore sintezu između ugodnog putovanja i potrebe ispunjavanja zahtjeva koji se odnose na uvjete vožnje.

UNUTRAŠNJI DIZAJN


Široki izbor sjedala i razine udobnosti, mogućnost drugačijeg unutrašnjeg dekora, široki izbor boja za prečke i rukohvate te bočnu ploču i krov.

Različite mogućnosti rasporeda sjedala nude vozilo po mjeri koje ispunjava potrebe autobusne mreže.

UNUTRAŠNJI <span style="color: rgb(52, 102, 205);">DIZAJN</span>
INFORMACIJE I <span style="color: rgb(52, 102, 205);">SIGURNOST</span>

INFORMACIJE I SIGURNOST


  • Integrirani zasloni s informacijama i rješenja videonadzora.
  • Podesivi zasloni i karte autobusnih stanica.

DOBRA PRISTUPAČNOST ZA SVE


Ravna podnica po cijeloj duljini za optimizaciju brzine ulaska i izlaska putnika i bolja pristupačnost za ljude smanjene pokretljivosti s dječjim kolicima ili u invalidskim kolicima... Moguća su 2 mjesta za invalidska kolica na lijevoj i/ili desnoj strani.

DOBRA <span style="color: rgb(52, 102, 205);">PRISTUPAČNOST </span> ZA SVE