​DAILY BLUE POWER

PRVAK U ODRŽIVOSTI

Za prijevoz ljudi Daily Blue Power pokriva brojne zadatke: autobuse u središtima gradova, prijevoz učenika i usluge linijskog prijevoza. Atraktivan dizajn plave prednje rešetke čini minibuseve Blue Power lako prepoznatljivima.

NAJBOLJA UDOBNOST I SIGURNOST
Ekskluzivni automatski mjenjač HI-MATIC s 8 brzina osmišljen je kako bi osigurao maksimalne performanse, minimalne troškove rada, nenadmašnu udobnost i vrhunske promjene brzina uz smanjenu potrošnju goriva.

BEZ OGRANIČENJA NA GRADSKIM PODRUČJIMA
Značajno smanjenje razine buke, za -4 dB niže od dizelskog modela, čini ga iznimno tihim i čistim vozilom, što donosi veliku prednost u gradskim sredinama s područjima niskih emisija.

PERFORMANSE BEZ PREMCA
Zahvaljujući održivoj tehnologiji Natural Power, Daily Minibus Natural Power ostvaruje iste performanse i brzinu reakcije kao i dizelski model. Motor od 3,0 litre i 136 KS te s najboljim okretnim momentom u klasi od 350 Nm spreman je za sve zadatke.

IZVANREDNA UŠTEDA GORIVA
Daily Minibus Natural Power ostvaruje prednost znatno niže cijene CNG-a na benzinskim crpkama, što rezultira vrlo konkurentnim troškovima po km uz do 35 % uštede u usporedbi s dizelom.