​Logistika

Iveco je svjestan koliko je bitno smanjiti vrijeme popravke vozila, da bi se vozilo vratilo u rad čim prije. Da bi se ovo postiglo, poduzeće koristi  učinkovit i razvijen sustav nabavke i dustribucije za svoje izvorne rezervne dijelove.

UČINKOVITOST NAJVIŠE RAZINE
8 skladišta u Europi, od kojih 6 su "Master", odnosno, glavna skladišta, koji funkcioniraju kao pojedinačna skladišta ogromne veličine. Ova skladišta upravljaju sa ne manje od 350,000 izvornih rezervnih dijelova i isporučuje 7.5 milijuna narudžbi godišnje, s izuzetnom razinom učinkovitosti od 98.8% za hitne isporuke u roku od 24 sata od konfirmiranja narudžbe, zahvaljujući isprobanom i testiranom integriranom sustavu dobavljanja koji služi cijelu mrežu i distribicijski lanac koji upravlja sa dnevnim isporukama, podjednako danju ili noću.

APARAT ZA IDENTIFIKACIJU POMOĆU KRUGOVALNE FREKVENCIJE
Koristimo RFID tehnologiju za indentificiranje i praćenje svakog pojedinačnog rezervnog dijela, od stizanja dijela u skladište do isporuke u radionicu, koji sustav štiti Vas i Vaše vozilo od rizika koji može uzrokovati krivotvorena roba.