​​IVECONNECT FLEET

IVECONNECT FLEET

Vozila opremljena sustavom IVECONNECT isto tako nude posebne funkcije za profesionalce i flote, kao što su non-stop pomoć na cesti (ANS 24) – koju je moguće pozvati jednim klikom.
IVECO CUSTOMER CENTER automatski prima podatke o vozilu, njegov GPS položaj i kodove grešaka u glavnom računalu motora. Na taj način je moguće osigurati brzu i učinkovitu pomoć u svakom trenutku.
Funkcija ANS24 ne zahtijeva uključivanje ugovora o upravljanju flotama, samo posjedovanje telematskog uređaja.

Usluge upravljanja flotama
su dostupne za sve konfiguracije vozila, a njima upravlja IVECO u suradnji s tvrtkom QUALCOMM®, svjetskim liderom na ovom području. Možete ih koristiti ako potpišete poseban ugovor koji vam omogućava pristup portalu Fleet Visor TM radi analize izvještaja.


IVECONNECT FLEET upravlja sljedećim funkcijama:

- satima vožnje/odmora svakog vozača,

- komunikacijom porukama između operativnog centra i vozača,

- narudžbama i isporukama,

- automatskim preuzimanjem tahografskih podataka,

- prilagođenim izvještajima,

- izvještajima sustava PODRŠKE BUDNOSTI VOZAČA,

- izvještajima sustava OCJENE NAČINA VOŽNJE.

Osim toga, stalno prati položaj vozača pomoću naprednih funkcija kao što su track & trace i geofencing.Funkcija upravljanja narudžbama se koristi za servisnu komunikaciju: ona daje podatak o odredištu vozača i prati rutu isporuke (svi podaci su prikazani na ekranu u kabini). Korištenjem sustava IVECONNECT FLEET ove podatke je moguće integrirati u logističke sustave vašeg poduzeća.Operativni centar može pratiti sate vožnje, potrošnju goriva, GPS položaj i očekivano vrijeme dolaska u stvarnom vremenu. Sustav isto tako omogućuje automatsko upravljanje zakonskim zahtjevima u pogledu preuzimanja, rukovanja i pohrane podataka s tahografa i kartice vozača.
Izvještaje, podrobne, ali jednostavne za korištenje možete prilagoditi svojim posebnim zahtjevima. Stalno praćenje performansi vozača putem sustava OCJENE NAČINA VOŽNJE, povrh toga, daje vam dodatni alat za poboljšanje svoje konkurentnosti.

Voditelji flota mogu ocijeniti performanse u vožnji pojedinog vozača, izdvojiti one vozače kojima je potrebna posebna obuka i ustanoviti sustave poticaja na temelju objektivnih mjerenja. Smanjenje razlike u potrošnji goriva između prosječnih i najboljih vozača vodi značajnom smanjenju troškova za gorivo.