​Sve vrste

​Ponuda svih vrsta rezervnih dijelova je novi razvoj koji je nastao na osnovu iskustva dvije poznate marke: Magneti Marelli dijelova nakon perida jamstva i usluge čija kvaliteta odgovara Iveco standardu mreže servisnih radionica, u cilju davanja ponude koja odgovara svim vrstama lakih gospodarstvenih vozila.

Od danas, za modele izrađene od vodećih proizvođača, kao na primjer, Citroën Jumper, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Nissan Interstar, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Trafic, VW Crafter i Isuzu Series N, možete izabrati ponudu "All Makes"- zasve vrste vozila - oslonite se na rezervne dijelove i kvalitetu servisa koji osigurava mreža pofesionalaca koja prati najnoviji trendu razvoja.

Obuka, razvijena dijagnostička rješenja i stručnost multi-marki proizvoda koji su kombinirani da bi udovoljili svim Vašim potrebama, osiguravajući sigurnost Vašeg vozila.

"All Makes"- ponuda svih vrsta donosi Vam deset novih linija proizvoda koji su izabrani iz najpopularnijih obitelji naših proizvoda. Izaberite Magneti Marelli rezervne dijelove za Vaše voziloiz linije proizvoda "All Makes": alternatori i motori za pokretanji, amortizeri, baterije, svijećice, V-remeni i remeni za ventilatore, filtri za kabinu vozila, filtri za motore, ulošci za kočnice, žarulje i brisači.

Idealno rješenje za flote koje koriste različite marke vozila, koji daju jedinstvenu referentnu točku za rezervne dijelove uz Iveco stručnost i savršenu uslugu u servisima.

"All Makes" - Savršeno rješenje za sve vrste lakih gospodarstvenih vozila.