IVECO DAILY EURO 6, NEOGRANIČENA RAZNOVRSNOST

Široka paleta za vaše prijevozničke potrebe

IVECO Daily Euro 6 je najraznovrsnije teretno vozilo s najširom paletom u branši; nudi vam 8.000 tvorničkih verzija na izbor. Daily je jedini furgon koji nudi raspon od 3,3 pa sve do 7 tona ukupne dopuštene mase vozila, te od 7,3 m3 pa sve do 19,6 m3 teretnog prostora. Svojom beskrajnom raznovrsnošću, IVECO Daily E6 otvara bogatstvo mogućnosti za veliki niz zadataka od gradske dostave s brojnim zaustavljanjima, pao što je paketna distribucija ili kurirska služba, do težih prevozničkih zadataka kao što je prijevoz namještaja. IVECO Daily Euro 6 u svojim verzijama kombinira različite međuosovinske razmake, razine snage, zapremine, unutrašnje visine teretnog prostora i nosivosti da bi zadovoljio širok spektar poslova.

Raznovrsnost IVECO Dailyja Euro 6 olakšava prilagođavanje furgona i pretvaranje teretnog vozila u vozilo hitne pomoći ili uvozilo za pomoć na cesti, na primjer.

IVECO Daily Euro 6 je u stanju obaviti vaš zadatak učinkovito i uz niske troškove vlasništva, uz mali utjecaj na okoliš, pridonoseći održivosti vašeg poslovanja.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt