IVECO S-WAY
DRIVE THE NEW WAY

VAŠ DOM DALEKO OD KUĆE

S potpuno novom kabinom, izvanredno niskom potrošnjom goriva i naprednom tehnologijom s povezivošću, IVECO S-WAY je cjelovito prijevozno rješenje osmišljeno radi pružanja vozaču izvrsne udobnosti u kabini, a pritom nudi vlasnicima rješenja koja njihove tvrtke čine pobjednicima u tržišnom natjecanju kao i u ukupnom trošku vlasništva.

Podešen je tako da bude kamion snova svakog vozača: osmišljen prema potrebama vozača, nova kabina je prostrana, prepuna korisnih sitnica i naprednih tehnologija. To je uistinu vaš dom daleko od kuće. IVECO S-WAY je 100% povezan kamion koji otvara novo doba u upravljanju flotom i udobnosti u kabini. Njegova napredna povezivost drži vozače u stalnom kontaktu s upraviteljima voznih parkova, a i s IVECO-vim stručnjacima za potporu, kao i ovlaštenom mrežom tako da vozači nisu nikad sami na cesti.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY


IVECO S-WAY

NOVA RAZINA AERODINAMIČKE
UČINKOVITOSTI I STILA

@Titolo

Potpuno nova kabina koja podiže aerodinamiku na višu razinu, smanjujući ionaku odličnu potrošnju goriva do 4%.

Preoblikovana je od tla prema vrhu radi pružanja višestrukih koristi kupcima – od smanjene potrošnje goriva do smanjenja ukupnih troškova vlasništva (TCO), te povećanja sigurnosti vozača.

Svaki detalj na kabini detaljno je proučen s namjerom smanjenja otpora zraka.

  • Novi krov je savršeno uklopljen u prednji kraj vozila
  • Prednja rešetka s kutevima velikog promjera i bočnim usmjerivačima
  • Novi višedjelni odbojnik s ugrađenim usmjerivačima
  • Optimizirani aerodinamički komplet i bočne zavjese s gumenim završecima
  • LED prednja svjetla
  • Novo oblikovana vrata koja prekrivaju i drugu stepenicu
  • Uklopljen parkirni rashlađivač kabine

IVECO S-WAY je prilikom razvoja bio snažno usredotočen na vozača, a nova kabina je nanovo oblikovana i ojačana radi pružanja visoke razine pasivne sigurnosti.

Novi izgled također omogućava značajno bolju preglednost vozaču s jednodijelnim bočnim prozorima i retrovizorima.

VRHUNSKI UVJETI
RADA I ODMORA

@Titolo

Kabina IVECO S-WAY je u potpunosti nanovo oblikovana ''oko vozača'' s namjerom pružanja prvoklasne udobnosti radi vrhunskih radnih uvjeta, kao i odmora.

Novi raspored stvara prostrano okružje vozaču sa širokim, i dobro organiziranim spremištima za stvari, izvanrednom ergonomijom, te udobnim i funkcionalnim prostorom za spavanje.

Podesivo sjedalo omogućava vozaču pronalaženje savršene pozicije za multifunkcijskim volanom, oblikovan s ravnim donjim dijelom, stvarajući tako potreban prostor za noge.

Ergonomski raspored kontrolnih poluga omogućava lagan dohvat svih ključnih funkcija.

Instrument ploča i središnja konzola su nanovo oblikovane radi poboljšanja lakoće upravljanja i učinkovitosti. Nova tipka za Start/Stop i utor za elektronički ključ s ugrađenim daljinskim upravljanjem su prikladno smješteni u DNR područje instrument ploče.

Novi infotainment sustav s prepoznavanjem glasa, DAB radio i navigacija također omogućavaju vozaču da prenese svoj digitalni život u kabinu s prijenosom sadržaja telefona korištenjem Apple Car Play.

Prostrani pretinci su prikladno smješteni u kabini radi odlaganja stvari koje vozač može zatrebati. Noćni prostor je nanovo oblikovan radi povećanja udobnosti vozača. Kombinira funkcionalnost i udobnostI s novim simetričnim rasporedom i prikladno smještenim odlagalištima, USB utičnicom I tipkama. Iznova oblikovan krov omogućava stajaću visinu u kabini visine 215 cm u središtu kabine. 

Klima uređaj i uklopljeni parkirni rashladni uređaj pružaju savršenu temperaturu u kabini tijekom cijelog putovanja.

NOVI SVIJET
POVEZIVOSTI

@Titolo

IVECO S-WAY uvodi novi svijet povezivosti napravljen radi pružanja logističke potpore, kao i za upravitelje flota optimizirajući vrijeme koje vozilo provodi u radioni, potrošnju goriva i ukupan trošak vlasništva (TCO), kao i podrška vozaču pri smanjenju napora u radu, povećavajući tako njegovu učinkovitost, i dodatno poboljšavajući boravak u kabini, kao i samo iskustvo vožnje.

IVECO S-WAY i njegova povezivost stavljaju vozilo u izravnu vezu s ''IVECO Control Room'', omogućavajući razmjenu podataka u stvarnom vremenu radi smanjenja vremena koje vozilo provodi u radioni. Povezivost IVECO S-WAY-a je razvijana s vozačem na umu, da mu se pomogne u radu sa što manje napora i sigurnom vožnjom.

Nova IVECO EASY app je napravljena za lakši boravak vozača u kabini, omogućavajući im nadzor kabine i funkcijama pregleda vozila na svojim mobilnim uređajima. K tomu, vozači mogu koristiti aplikaciju u svrhu pokretanja usluge Assistance Non-Stop, pristupa daljinskoj dijagnostici i pogleda na program za Procjenu načina vožnje.

UČINAK MOTORA
I ODRŽIVOST

@Titolo

IVECO S-WAY nudi širok izbor Euro VI/d diesel i plinskih motora koji odgovaraju svakom prijevozu.

Diesel motori imaju 3 radne zapremine i raspon snage od 330 do 570 KS, dok plinski motori imaju 2 radne zapremine sa snagom od 340 do 460 KS, najbolje u klasi.


NAPRAVE ZA ŠTEDNJU GORIVA

  • Pametni EGR poboljšava sagorijevanje putem optimiziranja vremena ubrizgavanja i smanjenja potrošnje
  • Pametne pomoćne naprave spriječavaju rasipanje energije kada njihov rad nije potreban.
  • Uređaj koji spriječava predug rad u praznom hodu i automatski gasi motor

IVECO HI-CRUISE GPS vožnja s predviđanjem povezuje funkcije pomoći u vožnji kao što su eco-roll, promjena brzine s predviđanjem i tempomat s predviđanjem koji koriste najmoderniju GPS tehnologiju mapiranja.

 

SAMO PRIRODNO

IVECO S-WAY NP iskorištava sve prednosti najboljeg goriva za okoliš da bi poboljšao kakvoću zraka, umanjio klimatske promjene i doprinio tišem okolišu sa samo 71dB(A) Piek Quiet Truck dok radi u Tihom načinu – savršeno za noćne isporuke.

IVECO S-WAY NP je prvi kamion pogonjen plinom na tržištu, napravljen sa svrhom rada u međunarodnom prijevozu i izuzetnim dosegom  do 1.600 km.