​NOVI DAILY POVIJEST

BUSINESS INSTINCT JOŠ OD 1978

Identitet i DNK Dailyja su jasno utvrđeni od početka, kada je prva izvedba predstavljena javnosti  1978. Čvrsta čelična šasija u koju je ugrađeno ogromno Ivecovo iskustvo u prijevozu robe, kombinirano s iskustvom i pouzdanošću motora, sve to čini ga nespornom legendom. Sada, 36 godina nakon prve generacije, Novi Daily ponovno predstavlja izvrsnost, potvrđujući se kao vozilo koje je, više nego bilo koje drugo, pridonijelo revoluciji tradicionalnih tržišnih uzoraka, postavljajući nove rekorde, predviđajući inovacije i postajući usporedna vrijednost u segmentu lakih terenih vozila.
 
1978
Rođenje prve generacije Dailyja, prvog teretnog vozila u povijest s neovisnim prednjim ovjesom, robusnim uzdužnim nosačima šasije i stražnjim pogonom: savršeno za teške poslove i optimalno u pružanju sveobuhvatnih opcija za prilagođene izvedbe i konfiguracije za bilo koju namjenu.
 
1999
Razvijeni dizajn, udobnost i ergonomija: ova nova generacija Dailyja ima suvremeniju kabinu, izrađenu od najboljih materijala koji se prije toga nisu bili koristili u teretnim vozilma. paleta uključuje i nove turbodizelske motore s tehnologijom common rail, koji su u cijelom svijetu priznati zbog štedljivosti i zaštite okoliša.
 
Danas
U skladu sa svojim naslijeđem, Daily donosi nenadmašnu učinkovitost, bezgraničnu svestranost, urođenu robusnost i jedinstvenu izdržljivost. Osim toga, NOVI DAILY EURO 6, uvodi nove mogućnosti koje ga čine ispravnim izborom za razvoj poslovanja naših kupaca. Sa svojom širokom ponudom Euro 6 motora, najnižim u klasi ukupnih troškova vlasništva, novom razinom povezivosti u kabini i poboljšanom produktivnom udobnosti, to je savršen poslovni partner.
Dostupan s dizel motorima, kao i motorom na stlačeni prirodni plin, a također i kao čisto električno vozilo, novi Daily EURO 6 je kao kod kuće u urbanim centrima ili u međunarodnom prijevozu.
Za zahtjevnije korisnike, nova generacija Daily HI-MATIC EURO 6, s jedinim na tržištu 8-stupanjskim automatskim mjenjačem, pruža potpuni užitak u vožnji.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt