Na neravnim i strmim cestama kvaliteta kočionog sustava je temelj sigurnosti. Kočioni sustav je hidrauličan s vakuumskim servo uređajem. Prednje kočnice su u izvedbi s diskovima, dok su straga bubanj kočnice; parkirna kočnice djeluje na stražnje kotače.
U najtežim uvjetima kočenja i manevrima ABS (dostupan kao opcija na 3,5t – na 5,5t standard) smanjuje kočioni put i održava smjer vozila. U uvjetima slabog prianjanja na podlogu i neravnog terena, kada je potrebno uključiti blokadu diferencijala, ABS se automatski isključuje. Raspodjela sile kočenja zajamčena je mehaničkim korektorom.
Novi Daily 4x4 osim toga raspolaže posebnim rješenjima za terensku vožnju kao što je zaštita od podlijetanja (moguće ju je deblokirati), vanjskim gazištima, posebnim ogledalima za manevriranje i posebnim rukohvatima za pomoć prilikom ulaska i izlaska iz kabine.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: e755fc9e-39a3-8089-37b2-c6363bcb0bca.