АСОРТИМАН ОБНОВЉЕНИХ ДЕЛОВА​

​Избор АСОРТИМАНА REMAN  значи потпуну увереност да ће кочпоненте монтиране на ваше возило бити ефикасне као и потпуно нове.

​​

Захваљујући know-how без премца стеченом током последњих неколико деценија, IVECO је идеалан партнер за тако сложен и софистициран процес. 

Најсавременија теџнологија, обрада и опрема по мери и напорно тестирање омугућавају IVECO да обнови главне компоненте вашег воњила у складу са највишим стандардима, осигуравајући квалитет "као-ново."

ЗАШТО REMAN?
ШТЕДИ НОВАЦ

Са асортиманом REMAN можете уштедети новац у поређењу са новим резервним деловима и смањити време застоја возила, пошто се обновљени делови могу брзо монтирати као атлернатива ремонту или поправци. Питајте свог Дилера да ли тренутно постој посебне понуде у АСОРТИМАНУ REMAN! ПРИУШТИВОСТ

ЗАШТО REMAN?
ИМА ГАРАНЦИЈУ

Сваком REMAN делу се враћају његове оригиналне перформансе кроз пажљиво надгелдан процес у складу са строгим техничкимстандардима. Већина производа долази од добављача који имају сертификат ISO/TS 16949 и са стандарном гаранцијом у трајању од 12 месеци.

ЗАШТО REMAN?
ЕКОЛОШКИ ЈЕ ПРИХВАТЉИВ

АСОРТИМАН REMAN је еколошки прихватљив пошто је резултат процеса одрживе обнове:
- Преузимање и идентификација старог дела;
- Растављање и прецизна анализа појединачних компоненти;
- Обнова онолико компоненти колико је могуће да би се избегло увођење нових материјала током процеса;
- Замена и прабилно одлагање компоненти које не пролазе строге Iveco тестове квалитета