IVECO S-WAY
DRIVE THE NEW WAY

VAŠ DOM DALEKO OD KUĆE

Sa potpuno novom kabinom, izuzetnom potrošnjom goriva, naprednom tehnologijom & telematikom, IVECO S-WAY kamion je kompletno transportno rešenje dizajnirano da vozačima obezbedi odlične uslove života i nudi pobedničko rešenje vlasnicima za njihovu konkurentnost i Ukupni Trošak Vlasništva.

On je postavljen da bude kamion iz snova za svakog vozača: dizajniran u skladu sa njihovim potrebama, nova kabina je prostrana, bogata udobnostima i naprednim tehnologijama. To je zaista Vaš dom daleko od kuće. IVECO S-WAY je 100% povezan kamion koji otvara novu eru u upravljanju voznim parkom i životu na putu. Njegova napredna povezanost održava vozače uvek u kontaktu sa svojim voznim parkom i IVECO stručnjacima za podršku i dilerskom mrežom, tako da nikada nisu sami na putu.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY


IVECO S-WAY

NOVI NIVO AERODINAMIČKIH
PERFORMANSI I STILA

@Titolo

Potpuno nova kabina koja podiže aerodinamičke performanse na novi nivo, dodatno povećavajući efikasnost potrošnje goriva vozila i do 4%.

Redizajnirana je od temelja da bi korisnicima pružio višestruke koristi - od potrošnje goriva i nižih Ukupnih Troškova Vlasništva (TCO), do veće sigurnosti vozača.

Svaki detalj eksterijera kabine je pažljivo proučavan kako bi se smanjio otpor vazduha.

  • Novi krov je savršeno integrisan u prednji kraj vozila
  • Prednja rešetka sa veoma zaobljenim uglovima i bočnim perajima
  • Novi dizajn višestrukog branika sa integrisanim deflektorima
  • optimizovan aerodinamički komplet i bočni spojleri sa gumenim nastavcima
  • Kompletno led glavna svetla
  • Novi dizajn vrata koja se protežu do drugog stepenika
  • Integrisana parking klima

IVECO S-WAY je razvijen sa snažnim fokusom na vozača, a nova kabina je redizajnirana i ojačana kako bi se osigurao visok nivo pasivne bezbednosti.

Novi dizajn takođe pruža mnogo veću direktnu vidljivost za vozača sa jednodelnim bočnim prozorima i retrovizorima.

SUPERIORNI ŽIVOTNI
I RADNI USLOVI

@Titolo

Kabina vozila IVECO S-WAY je u potpunosti redizajnirana, a pristup je centriran oko vozača kako bi mu pružio prvoklasne životne, vozačke i radne uslove.

Njegov novi raspored stvara prostrano okruženje za vozača sa obilnim, dobro organizovanim prostorom za odlaganje, izuzetnom ergonomijom i udobnim i funkcionalnim prostorom za spavanje.

Podesivo sedište omogućava vozaču da ga postavi na savršenu visinu i udaljenost od multifunkcionalnog upravljača, oblikovanog sa ravnom podlogom, pružajući sav potreban prostor za noge. Ergonomski raspored kontrola osigurava da su sve ključne funkcije lako dostupne. Instrument tabla i centralna konzola su redizajnirani kako bi se poboljšala operativna udobnost i efikasnost.

Novo Start / Stop dugme motora sa elektronskim ključem sa ugrađenim daljinskim upravljačem su prikladno smešteni na instrument tabli.

Novi multimedijalni sistem sa prepoznavanjem glasa, DAB radiom i navigacionim mapama takođe omogućava vozaču da svoj digitalni život prenese u kabinu koristeći Apple Car Play.

Prostrane pregrade su pogodno smeštene u kabini kako bi se obezbedilo sve što je vozaču potrebno. Noćni prostor je redizajniran kako bi se povećala udobnost vozača. Kombinuje funkcionalnost i udobnost sa novim simetričnim rasporedom i dobro postavljenim skladištem, USB priključcima i kontrolama. Redizajnirani krov pruža udobnu visinu stajanja od 2,15 metara u središtu kabine.

Sistem klimatizacije i integrisani rashladni sistem za parkiranje i grejanje obezbeđuju savršenu unutrašnju klimu u svakom trenutku.

NOVI
SVET

@Titolo

IVECO S-WAY uvodi novi svet povezivanja dizajniran za podršku logističkim operaterima i rukovodiocima voznog parka optimizacijom vremena neprekidnog rada vozila, potrošnjom goriva i ukupnim troškovima vlasništva (TCO), kao i pomoći vozaču da radi bez napora i efikasnije, dodatno poboljšavajući njihov život na putu i vozačko iskustvo.

Povezanost IVECO S-WAY-a stavlja vozilo u direktnu komunikaciju sa IVECO kontrolnom sobom, pružajući podatke u realnom vremenu, kako bi maksimizirali vreme rada i produktivnost vozila. Povezanost IVECO S-WAY-a je takođe razvijena s obzirom na vozača, kako bi im pomogla da rade bez napora i voze sigurno.

Nova IVECO EASY aplikacija je dizajnirana da olakša život vozača na putu, omogućavajući im da kontrolišu sve funkcije kabine i vozila putem svog mobilnog uređaja. Pored toga, oni mogu da koriste aplikaciju za aktiviranje usluge Assistance Non-Stop, pristup daljinskim dijagnostičkim podacima i pregled Ocene Stila Vožnje.

PERFORMANSE I
ODRŽIVOST MOTORA

@Titolo

IVECO S-WAY nudi širok izbor Euro VI_D motora i motora na prirodni gas koji odgovaraju svim misijama.

Dizel motori s tri radne zapremine i snagom od 330 do 570 KS, kao i motori na prirodni gas s dve radne zapremine i snagom od 400 do 460 KS, pružaju vodeću snagu u klasi.


UREĐAJI ZA UŠTEDU GORIVA  

  • Pametni EGR povećava efikasnost sagorevanja optimizacijom vremena ubrizgavanja i smanjenjem potrošnje                                    
  • Pametni  dodatni uređaji za motor sprečavaju gubitak energije kada nije potrebno njihovo korišćenje                    
  • Funkcija Anti-idling (izbegavanje rada u praznom hodu) izbegava dugačke periode praznog hoda, automatski isključujući motor

IVECO HI-CRUISE GPS sistem za prediktivnu vožnju integriše funkcije za pomoć u vožnji kao što su eco-roll, prediktivno prebacivanje stepena prenosa i prediktivnog tempomata uz pomoć najsavremenije tehnologije GPS mapiranja.


PRIRODNI PUT

IVECO S-WAY NP maksimizira prednosti najboljeg ekološkog goriva za poboljšanje kvaliteta vazduha, ublažava klimatske promene i doprinosi mirnijem okruženju sa samo 71 dB (A) Kada se aktivira tihi režim rada dobijamo kamion koji je idealan je za noćne isporuke.

IVECO S-WAY NP je prvi kamion na gas, koji je posebno dizajniran za tržište međunarodnih transportera sa  dugim relacijama i sa izuzetnom autonomijom do 1.600 km.