DAILY HI-MATIC EURO 6

Ekskluzivni 8-brzinski automatski menjač

PRVI 8-BRZINSKI AUTOMATSKI MENJAČ ZA NAJBOLJI KOMFOR I BEZBEDNOST

Nova generacija menjača je dizajnirana da pruži apsolutno zadovoljstvo u vožnji: sa ergonomskom multifunkcionalnom ručicom u potpunosti ste usredsređeni na saobraćaj i uslove vožnje. HI-MATIC je najbolje rešenje za poboljšanu bezbednost uz udobnu vožnju.


IZVANREDNA EKONOMIČNOST ZAHVALJUJUĆI IZBORU ECO ILI POWER REŽIMA

Savršeno se uklapa u Vaš svakodnevni rad sa samoprilagođavajućom logikom promene stepena prenosa. Vaš DAILY HI-MATIC Euro 6 glatko ubacuje u odgovarajuću brzinu za manje od 200 milisekundi. Uz najširi prenosni odnos motor će uvek raditi u optimalnom režimu.


DO 10% MANJI TROŠKOVI ODRŽAVANJA I POPRAVKI U ODNOSU NA MANUELNE MENJAČE ZAHVALJUJUĆI REKORDNOJ POUZDANOSTI I TRAJNOSTI

Dizajnirana sa trajnošću na umu nova rešenja štite motor i prenos kako bi se obezbedila smanjena potreba za održavanjem. Naši inženjeri su obezbedili da se čuvena pouzdanost Daily-ja nadmaši.


PERFORMANSE BEZ KONKURENCIJE, NAJVEĆA SNAGA (205KS) I OBRTNI MOMENT (470Nm)

Uz ekstra široku paletu dostupnih motora, dve radne zapremine od 2.3 i 3 litra, od 116 do 205 KS i od 320 do 470 Nm obrtnog momenta, uparenih sa rekordnom bruto masom od 7.2 tone, DAILY HI-MATIC Euro 6 nudi najbolju dostupnu raznovrsnost za najrazličitije zadatke.

DAILY HI-MATIC porodica je sada još ekskluzivnija zahvaljujući hromiranoj masci koja formira horizontalnu liniju povezujući prednja svetla i dajući kontinuitet dizajna vozila.

Mission Configurator

Имате специфичне захтеве и ви сте у потрази за возило који је способан да их задовоље. Почните овде и сазнајте шта Ивецо сугерише за вас.

PRONAĐI DILERA