VOZILO KOJE ĆE PROMENITI VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

Mnogo više od komercijalnog vozila. Novi Daily, u izvedbi šasija s kabinom, dizajniran je da vam pomogne u obavljanju održivog i profitabilnog poslovanja.

S novom Daily šasijom tehnologija je u službi vozača: kad provedete veći deo dana iza volana, želite najbolje uslove boravka u kabini i vozačko iskustvo.

Kroz 40 godina istorije, Daily je stalno unapređivan, podižući komfor i vozačko iskustvo na najviši nivo na tržištu.Nova Daily šasija uvodi mogućnost povezivanja da bi vam pružio jedna novi svet veoma prilagođenih usluga precizno skrojenih prema vašem načinu upotrebe vozila i prema vaših zahtevima.

On vam predstavlja kompletno transportno rešenje, prilagođeno za vaš posao.

3 činjenice o Daily šasiji

Potrošnja goriva i troškovi održavanja
Do 10% uštede
+
POTROŠNJA GORIVA I TROŠKOVI ODRŽAVANJA

Fokus je na efikasnosti uz sledeći korak ka transportu bez CO2 emisije, ruku pod ruku s niskom potrošnjom koja će doprineti vašem profitu, kao i vrhunske performanse potrebne da obavite svoj posao na efikasan način. Poboljšanja na vozilu i produžen interval zamene motornog ulja smanjiće troškove održavanja, doprinoseći vašoj profitabilnosti.


Bruto masa
vozila
od 3.3 do 7.2 t
+
BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

Kojim god poslom da se bavite, pronaći ćete Daily u skladu s vašim zahtevima. Uz bruto mase od 3.3 do 7.2 t, s međuosovinskim razmacima od 3000 do 5100 mm i nadogradnjama dužim od 6000 mm, Daily nudi najviše kombinaciju u svojoj klasi. Iskoristite sve prednosti koje daje Daily šasija, najčvršći i najlakši za nadogradnju zahvaljujući čeličnim C profilima visoke otpornosti.

CHASSIS CABCREW CABCHASSIS COWL
IVECO Daily VanSemi-windowed VanWindowed Van
3.5 - 7.2 t3.5 - 7 t3.5 - 7.2 t

Mogućnosti
nadogradnje
Najveća ponuda na tržištu
+
IZUZETNA PRILAGODLJIVOST

Daily je projektovan i proizveden da ponudi skoro bezbrojne mogućnosti nadogradnje, olakšavajući posao prilagođavanja za specifične potrebe. Daily je savršen za specijalne i vrlo zahtevne nadogradnje, kao što su spasilačka vozila, kiper, trostrani kiper ili ambulantna vozila.


NOSIVOST I ZAPREMINE TOVARNOG PROSTORA

Mnogo prostora za vaše potrebe

THE KOMERCIJALNO VOZILO KOJE ĆE PROMENITI ​VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

Mnogo više od komercijalnog vozila. Novi Daily, u izvedbi šasija s kabinom, dizajniran je da vam pomogne u obavljanju održivog i profitabilnog poslovanja.

S novom Daily šasijom tehnologija je u službi vozača: kad provedete veći deo dana iza volana, želite najbolje uslove boravka u kabini i vozačko iskustvo. Kroz 40 godina istorije, Daily je stalno unapređivan, podižući komfor i vozačko iskustvo na najviši nivo na tržištu.

Nova Daily šasija uvodi mogućnost povezivanja da bi vam pružio jedna novi svet veoma prilagođenih usluga precizno skrojenih prema vašem načinu upotrebe vozila i prema vaših zahtevima.

On vam predstavlja kompletno transportno rešenje, prilagođeno za vaš posao.


WHEELBASE
(mm)
MAXIMUM BODY LENGTHS (mm) GROSS VEHICLE WEIGHT (t.)
SINGLE WHEEL TWIN WHEEL CHASSIS CAB CREW CAB
single-wheel
twin-wheel
chassis-cab
crew-cab

MIN. MAX. MIN. MAX. MIN. MAX. MIN. MAX.
300025103000283033163.35.2
7
345033953886339538863.37
3.37
375040054495400544953.57.23.57
410040054495400548953.57.23.57
4350

483053405.27.25.2
7
4750

569061905.27.267
5100

569061906
7.267


NOVI DAILY ŠASIJA
Daily šasija External 360°

VRHUNSKE PERFORMANSE MOTORA

Održivost I profitabilnost vašeg poslovanja
New IVECO Daily 2019

DO 10% UŠTEDE U POTROŠNJI GORIVA UZ DAILY-JEVE NAPREDNE SISTEME

Motori novog Daily-ja se izdvajaju po efikasnosti zahvaljujući uvođenju sistema kao što su novi elektronski kontrolisan turbo punjač promenjive geometrije, ekskluzivne gume A klase niskog otpora kotrljanja posebno dizajnirane za Daily, kao i Start & Stop sistem.


DO 10% UŠTEDE U TROŠKOVIMA ODRŽAVANJA

Unapređenje proizvoda i duži intervali zamene motornog ulja doprinose značajnim uštedama koje idu do 10% u gradskim misijama.


VRHUNSKE PERFORMANSE U SVAKOJ MISIJI

Daily furgon je dobro poznat po bogatoj ponudi motora. To je jedino vozilo koje nudi dva motora optimizovana za vrhunske performanse u svakoj misiji.


Izaberite motor
2.3-litre FIA engine Euro 6D Light Duty

COMMERCIAL NAME 120
140
160
POWER (hp) 116
(86 kW)
136
(101 kW)
156
(116 kW)
TORQUE (Nm) 320
350
380*
TURBO
e-VGT
GEARBOX
HI-MATIC / MANUAL
Available in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.

* 350 Nm with Manual Transmission
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger2.3-litre FIA engine Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME 140
160
POWER (hp) 136 (101 kW)
156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 350
380
TURBO e-VGT
GEARBOX
HI-MATIC / MANUAL
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty

COMMERCIAL NAME
160
180
210
POWER (hp)
160*
(119 kW)
180
(134 kW)
210
(156 kW)
TORQUE (Nm)
380
430
470
TURBO VGT
VGT
e-VGT
GEARBOX
MANUAL
HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATICOffered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.

* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger3.0-litre FIC engine Euro 6D Heavy Duty CNG*

COMMERCIAL NAME
NP
POWER (hp)
136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm)
350
TURBO WG
GEARBOX
HI-MATIC /
MANUAL* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.KOMFORNIJE I BEZBEDNIJE S HI-MATIC MENJAČEM

Fokusirajte se na saobraćaj i uslove za vožnju dok Hi-Matic, prvi 8-ostepeni automatski menjač, vodi računa o promeni stepena prenosa.
Uživajte u performansama, efikasnosti i komforu koji dolaze od Hi-Matic menjača zajedno s održivošću i niskim troškovima posedovanja uz IVECO Natural Power tehnologiju.

KOMFORNIJE I BEZBEDNIJE S <span style="color: #3466cd;">HI-MATIC MENJAČEM</span>

UNUTRAŠNJOST I VOZAČKO ISKUSTVO

Uđite u udobnu kabinu!
Tehnologija vama na usluzi
Lako upravljanje, bez napora
Novi sistem upravljanja s električnim servo uređajem je veoma precizan i brzo reaguje na pomeranje upravljača. Time smanjuje napor upravljanja i pruža prijatno vozačko iskustvo. Takođe upija vibracije, ali i redukuje proklizavanje i podrhtavanje točkova zbog loše balansiranosti. Sve ovo rezultuje osećanjem stabilnosti i kontrole nad vozilom. Jedinstveni sistem dodatne pomoći upravljanja (City Mode) aktivira se pritiskom na dugme i pomaže smanjenju otpora upravljanja do 70% u odnosu na prethodni sistem, za potpuno zadovoljstvo u vožnji čak i u zakrčenim gradskim ulicama.
Izuzetna udobnost i ergonomija
Kompletan Daily-jev sistem upravljanja je iznova konstruisan da bi vozač imao iskustvo vožnje kao u putničkom automobilu. Obruč upravljača možete podešavati po dubini i po visini i tako pronaći savršen položaj za vožnju radi veće udobnosti i bolje ergonomije. Manji, multifunkcionalni upravljač presvučen kožom pruža vam čitav niz funkcija nadohvat ruke, ostavlja mnogo više prostora za noge, stvarajući tako još udobniju radnu okolinu. U najvećim saobraćajnim gužvama možete aktivirati Pomoć u koloni (Queue Assist) pomoću jednog dugmeta. Naporne gužve postaju stvar prošlosti.
Lako i jasno očitavanje podataka
Novi centralni TFT ekran visoke rezolucije omogućava lako, intuitivno očitavanje koje čini da komunikacija s vašim Daily-jem bude izuzetno jednostavna, kao i da pristup ključnim podešavanjima i informacijama bude u stvarnom vremenu, da biste izvukli najbolje iz vašeg vozila.
Bezbednost i efikasnost uz stalno praćenje pritiska vazduha u gumama
Sistem praćenja pritiska u gumama (Tyre Pressure Monitoring System, TPMS) prikazuje pritisak za svaki od točkova na centralnom ekranu. Time vam omogućava da vaš Daily uvek vozi s optimalnim pritiskom vazduha u gumama. Ovaj sistem nije samo pomoć za bezbedniju vožnju, nego i za manju potrošnju goriva. Daily je prvi furgon koji nudi ovu funkciju za verzije s jednostrukim i dvostrukim pogonskim točkovima.
Hi-Connect: novi zabavno-informativni sistem
Daily je opremljen sistemom prilagođenim za lako korišćenje, sa ekranom od 7 inča, DAB radiom, sistemom za ocenjivanje stila vožnje (DSE), glasovnim komandama, TomTom® navigacijom za automobile i kamione i prikazom sa zadnje kamere. Svoj digitalni život možete jednostavno preneti na Daily-jev ekran pomoću aplikacija Apple CarPlay ili Android Auto™, koje omogućavaju preslikavanje sadržaja vašeg telefona ili tableta uz puno uživanje i bezbednost tokom vožnje.
LED svetla povećane vidljivosti
Nova prednja kompletna LED svetla za 15% poboljšavaju vidljivost i opažanje prepreka zahvaljujući oštrijem snopu svetlosti koji ima dalji domet. Osim upečatljivog vizuelnog utiska, dodatna pogodnost je i ušteda u pogledu ukupnih troškova posedovanja jer LED svjetla imaju izuzetno dug radni vek. Bez odvlačenja pažnje, bez napora.
Jednostavnost i efikasnost parkiranja
Nova Električna parkirna kočnica se automatski aktivira i deaktivira kada je vozilo parkirano i vozač je spreman za polazak. U gradu, uz mnogo zaustavljanja kao prilikom dostave paketa, ne morate trošiti vreme na stalno ponavljanje pokreta podizanja i spuštanja ručne kočnice. To će smanjiti zamor ruke, poboljšati komfor i povećati produktivnost. Možete uštedeti do 5 sati mesečno, što doprinosi većoj profitabilnosti posla. Uklanjanje ručne kočnice oslobođa dodatni prostor u kabini, za kretanje i odlaganje stvari.

UŽIVAJTE U BEZBEDNOJ VOŽNJI, BEZ STRESA

Napredni sistemi za pomoć u vožnji
​​​​​​​​

FOKUSIRAJTE SE NA POSAO, UZ PUNU BEZBEDNOST.

Sistemi za pomoć u vožnji na Daily furgonu smanjuju rizik od nezgoda na auto-putevima i zakrčenim gradskim ulicama, pomažu u zahtevnim situacijama i smanjuju napor u saobraćajnim gužvama - sve u cilju poboljšanja kvaliteta boravka u vozilu.

Daily ADAS
NAPREDNI SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI
Fokusirajte se na posao, uz punu bezbednost. Sistemi za pomoć u vožnji na Daily furgonu smanjuju rizik od nezgoda na auto-putevima i zakrčenim gradskim ulicama, pomažu u zahtevnim situacijama i smanjuju napor u saobraćajnim gužvama - sve u cilju poboljšanja kvaliteta boravka u vozilu.
CITY BRAKE PRO
AEBS, autonomno kočenje u hitnim situacijama i City Brake Pro, za kočenje pri malim brzinama, pomažu da ostanete bezbedni pomoću detektovanja mogućih sudara i samostalnim kočenjem. U gradskim gužvama pomoći će vam da sprečite sudar pri brzinama već od 5 km/h.
QUEUE ASSIST POMOĆ U KOLONI
U vreme najvećih saobraćajnih gužvi, Pomoć u koloni se aktivira pritiskom na jedno dugme, a stres od takve gužve postaje stvar prošlosti.
ACC - ADAPTIVNI TEMPOMAT
Automatsko prilagođavanje brzine kretanja radi bezbednog rastojanja od vozila ispred.
PLKA - AKTIVNO ODRŽAVANJE PRAVCA KRETANJA
Održite pravac i traku u kojoj se krećete pomoću PLKA sistema koji će lagano korigovati zakretanje upravljača i vratiti vas na sredinu trake kojom se krećete, ako ste krenuli u stranu.
POMOĆ PROTIV BOČNOG VETRA
Senzor aktivira kočnice s one strane vozila odakle dolaze udari vetra, čime osigurava stabilnost i vašu bezbednost.
POMOĆ NA NIZBRDICI I KLIZAVOJ PODLOZI
HDC - sistem Pomoći na nizbrdici održava brzinu kretanja na dugim i strmim nizbrdicama, a Pomoć na klizavoj podlozi pomaže u situacijama slabog prijanjanja.

Napredno povezivanje i usluge

Napredno povezivanje I usluge
New IVECO Daily 2019

Povezivanje je na Daily-ju mnogo više od upotrebe vašeg mobilnog telefona. Ono pruža čitav spektar usluga koje nam omogućavaju da podržimo vaš posao na aktivniji i efikasniji način, dovodeći na minimum zaustavljanja i time povećavajući produktivnost.
Poboljšano vreme u radu (bez otkaza) kroz direktan kontakt s Iveco-vim specijalistima koji primaju podatke u stvarnom vremenu, sprovode dijagnostiku i prepoznaju moguće probleme pre njihovog nastanka i sprovode proaktivno održavanje.

Prilagođene usluge koje u potpunosti odgovaraju vašim potrebama u svakodnevnoj upotrebi, na osnovu prikupljenih podataka s vozila. Optimizujte efikasnost svog Daily-ja u svakom trenutku pomoću MYDAILY internet stranice analizirajući njegove performanse, potrošnju goriva pa čak i način korišćenja.

Rešenja za upravljanje flotama omogućavaju manje troškove kroz unapređeno praćenje vozila, korišćenje flote, ponašanje vozača, naprednu dijagnostiku i stalne izveštaje o pređenoj kilometraži u realnom vremenu.


FOTOGALERIJA

Daily obavlja posao sa stilom