​Elements. Long Life Vehicles.


Servicii personalizate pentru vehiculul tau

In continuul efort de a le oferi clientilor nostrii cele mai bune servicii posibile. IVECO a creat ELEMENTS: o gama larga de pachete de servicii personalizate, concepute sa mentina vehiculul pe sosea.
ELEMENTS este un serviciu specializat de o clitate mare, scopul sau sa asigure o viata lunga pentru fiecare vehicul din toate sectoarele.

Am conceput acest ghid pentru a va prezenta servicile ELEMENTS, care combinate intre ele, realizeaza oferta si o schita a tuturor combinatiilor posibile pentru Planul de Intretinere Programata si al Garantiei Extinse.

Rolul Contractelor de Intretinere Planificata si al Garantiei Extinse din oferta serviciilor postvanzare ofertite de IVECO nu a fost niciodata mai importanta ca acum. Pastrarea vehiculelor pe sosea, cu intreruperi miime pentru intretinere si reparatii, este prioritatea tuturor.

ELEMENTE CARE MARESC VIATA VEHICULULUI TAU

Elements ofera posibilitatea alegerii oricarei combinatii din pacherul de oferte "elements". Poate fin combinata oricare dintre ofertele "elements" pentru a le permite operatorilor sa-si creeze propriile pachete de servicii.
    

DRIVE LINE

Reparatii la motor, sistemul de injiectie, cutia de viteze, transmisia cardanica, axele motoare.


INTRETINERE

Intretinere, schimb de uleiuri si alte fluide in conformitate cu racomandarile din manualul de intretinere si reparatii.


EXTRA DRIVE LINE

Toate reparatiile, exceptand motorul, sistemul de injectie, cutia de viteze, transmisia cardanica, axele motoare ex: sistemul electric al vehiculului.


UZURA

Ambreiaj, placute de frana, discuri de frana, tamburi, garnituri pentru franele pe tamburi.