Dezelfde Daily die u gewend bent - meer dan elektrisch.

Dezelfde robuustheid, kracht, laadvermogen, met nul uitstoot.

Verwachte autonomie in stedelijke cycli* * Stedelijke reikwijdte gebaseerd op simulaties met voertuigparameters van homologatiemaatregelen. Reikwijdte kan variëren afhankelijk van rijstijl, externe weersomstandigheden en andere voorwaarden.

Gemiddelde oplaadtijd tot 100 km *Sneller op modellen met 3 of 4 batterijen

Besparing op onderhoudskosten

Bruto voertuiggewicht

Trekvermogen

Elektrische en mechanische PTO (kracht afnemen)

1

Duurzaam
Nul uitstoot, tot 4 batterijen tot 148kWh, geoptimaliseerd verbruik

2

Veelzijdig
Hetzelfde laadvolume, bruto voertuiggewicht, wendbaarheid en aanpasbaarheid als de diesel versies

3

Rijervaring en veiligheid
Gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig in alle situaties en onder alle omstandigheden

4

100% verbonden
Opladen en klimaatbeheersing op afstand, bereikoptimalisatie, energiebeheer en uptime, eDAILY Routing-app en IVECO DRIVER PAL

Spring in de toekomst met de gemoedsrust van werken met een vriend.

Rijden in het centrum

eDaily is het perfecte voertuig voor uw duurzame bedrijf in stadscentra

De eDAILY biedt hetzelfde laadvolume, bruto voertuiggewicht, wendbaarheid en bewerkbaarheid als de dieselversies.

Ontdek de eDAILY brochure

Veelzijdigheid & Prestaties

De eDAILY tart alle vooroordelen en hertekent de grenzen van emissievrij vervoer: top prestaties zelfs in gespecialiseerde toepassingen en maximale tractie zelfs met zware ladingen.

Rijervaring

Veiligheid met bestuurdersassistentiesystemen

Een veilige en stressvrije rijervaring met nieuwe rijhulpfuncties

Aangesloten Services

Voor elke missie. Ook die van u.

Elke missie en elk type setup, met modulaire batterijen die gewicht en bereik optimaliseren.


Deur-tot-deur distributie


Koude keten logistiek


Bouw


Elke setup

Elektrisch eco-systeem

 • Privé opladen

  Completeeri uw eDaily met een reeks professionele oplaadoplossingen aangeboden door IVECO Partners, inclusief zowel laadstations, ontwerp- en installatiediensten om de elektrificatie van uw faciliteit te vergemakkelijken.

 • Publiek laden

  U kunt ook rekenen op IVECO eCharge Beheer, een geïntegreerde oplossing en contactpunt voor e-laadbeheer dat een consistente laadervaring biedt en u toegang geeft tot een breed scala aan aangesloten laadpunten in heel Europa.

Voltooi uw eDAILY pakket

IVECO-diensten zijn volledig geïntegreerd en modulair: het standaardaanbod kan worden verrijkt met de premiumdiensten die het beste bij uw bedrijf passen – van de levering en installatie van de laadvoorzieningen tot verschillende niveaus van M&R-dekking.

IVECO CAPITAL Financiële oplossingen

Alle traditionele financiële formules (inclusief contracthuur, operationele lease, financiële lease en huurkoop*), samen met innovatieve, elektrisch-gerichte diensten – verpakt in de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.
IVECO Capital is het captive financiële dienstenmerk van de IVECO Group en biedt een volledig scala aan financierings-, lease-, huur- en aanvullende diensten** voor eDAILY evenals voor conversies. Financiële pakketten kunnen IVECO ON premiumdiensten en een keuze aan verzekeringsoplossingen* omvatten. Mogelijkheid om het voertuig te financieren met EW en M&R**.

Voor een op maat gemaakt aanbod neem contact op met uw IVECO dealer of Key Account.

Alle financiële oplossingen:
Financiering, leasing, operationele leasing

Diensten voor elektrische mobiliteit:
Financiering van infrastructuur, aanvullende diensten en verzekering

**Gebaseerd op landspecifieke bijzonderheden. Voorwaarden van toepassing. Financiering onder voorbehoud van goedkeuring door IVECO CAPITAL.
Laat minder zien

Line-up

Bestelwagen

De ideale partner voor uw missie

De veelzijdigheid van de eDaily is met u, wat uw missie ook is: enkele of dubbele wielen, GVW tot 7,2 ton, met 9 carrosseriecapaciteiten van 7,3m3 tot 19,6m3.

Stedelijke bezorging

Uw emissievrije metgezel voor stedelijke leveringen
Wendbaarheid, rijcomfort en beste stuurhoek in de categorie maken de eDaily CAB het ideale voertuig om goederen veilig, soepel en stil te vervoeren in een stedelijke context met nul uitstoot.
Dankzij zijn veelzijdigheid en robuustheid is het het ideale vervoermiddel, wat uw missie ook is, van deur-tot-deur bezorging tot gekoeld transport of tuinbouw, elke missie is geschikt voor de eDaily.
U kunt ook vertrouwen op de rijassistentiesystemen die uw veiligheid in het verkeer waarborgen.

GVW

3,5 - 7,2t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2

37Kwhr batterijen

1 - 3

Versies

Enkel wiel / Dubbel wiel

Capaciteit

7.3 - 19.6m3
Laat minder zien

Alternatieve brandstof

De nieuwe IVECO eDaily is het perfecte voertuig voor elk duurzaam transportbedrijf, ongeacht de missie
Perfect voor ongelimiteerde leveringen in stedelijke centra met nul emissiezones of geluidsbeperkingen tot een voertuig met nul uitstoot voor regionale leveringen, voldoet de eDaily aan de vereisten.

GVW

3,5 - 7,2t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2

37Kwhr batterijen

1 - 3

Versies

Enkel wiel / Dubbel wiel

Capaciteit

7.3 - 19.6m3
Laat minder zien

Diensten & Oplossingen

 • Onderdelen en accessoires

  Maak je rijervaring uniek
  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedelijnsonderdelen tot accessoires, het IVECO netwerk biedt u een breed scala aan onderdelen om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te verbeteren, de rentabiliteit te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven aan boord te brengen en uw comfort te verhogen.


  Ontdek meer
 • Uptime

  Bij IVECO streven we ernaar om je truck op de weg te houden en beschikbaar wanneer je hem nodig hebt.
  Onvoorziene stilstand verhindert u om aan uw klantverplichtingen te voldoen en is duur.
  Bij IVECO doen we er alles aan om uw truck op de weg te houden, klaar wanneer u hem nodig hebt.
  Daarom hebben we een uitstekende reeks Uptime-services ontwikkeld die allemaal gericht zijn op het verminderen van onverwachte stilstand om de uptime te maximaliseren.

  Ontdek meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met IVECO
  De grootste uitdagingen op het gebied van transport en logistiek zijn het terugdringen van transportkosten, stijgende brandstofkosten, een tekort aan chauffeurs, complexe regelgeving en de behoefte aan duurzamere activiteiten terwijl uw klant tevreden blijft. IVECO weet dat en heeft een steeds groeiend portfolio van oplossingen ontwikkeld om deze uitdagingen samen met u succesvol aan te gaan.

  We vertrouwen op connectiviteit, digitalisering en gegevensanalyse om u te helpen de efficiëntie van uw wagenpark te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

  Ontdek meer
 • Driver Care

  Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen
  Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector. Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om verder te gaan dan wat het werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort heeft ook grote voordelen voor zijn rijgedrag en heeft een directe invloed op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.

  IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.

  Ontdek meer

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht