Onderdelen en Accessoires

Alle componenten en accessoires die u nodig heeft om uw voertuig en uw leven aan boord te optimaliseren

Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedehands onderdelen tot accessoires, het IVECO-netwerk biedt u een breed scala aan componenten om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te vergroten, de winstgevendheid te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven een nieuw leven in te blazen en uw comfort te vergroten.

De ideale oplossing voor elk voertuig

IVECO Onderdelenaanbod in cijfers

Mensen uit heel Europa om dringende leveringsgevallen op te lossen

Magazijnen in Europa

Leveringen overdag en 's nachts

Einde levensduur voertuig

Als producent van autobatterijen onder de Waste Batteries and Accumulators Regulations 2009, hebben wij IVECO Ltd het recht om, gratis en binnen een redelijke termijn, afgedankte autobatterijen in te zamelen voor behandeling en recycling bij eindhouders, bijvoorbeeld garages, schroothopen, eindhoven. Geautoriseerde zuiveringsinstallaties, openbare voorzieningen, enz. We zijn verplicht dit te doen in elk kalenderjaar waarin we nieuwe autobatterijen op de markt brengen.

Als u wilt dat wij autobatterijen terugnemen, neem dan contact met ons op.
Ontdek meer

Accessoires

DAILY Accessoires

Trouw aan zijn natuurlijke instinct om te anticiperen op zakelijke behoeften, voegt de New Daily nu een volledig assortiment nieuwe technologisch geavanceerde functies toe aan zijn vermaarde robuustheid en veelzijdigheid, waardoor hij de beste zakelijke assistent is.

- Een nieuwe lijn aerodynamische oplossingen, zoals bijvoorbeeld een spoiler, om de winstgevendheid te verbeteren en tegelijkertijd brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen;
- Extra actieve en passieve veiligheidssystemen om uw voertuig de best mogelijke bescherming te bieden;
- Een nieuwe reeks producten die zijn ontworpen om de connectiviteit en de ingebouwde technologie te vergroten, met een nieuw multimediasysteem, een Wi-Fi-camera aan de achterkant en een Qi-smartphonehouder

Ga naar de Accessoires Website

Download de brochure


 • Winstgevendheid

  Het originele luchtstroomsysteem garandeert een uitstekende aerodynamische oplossing om het brandstofverbruik te verminderen. De aerodynamische kit is getest in de windtunnel en op de weg om een ​​grotere brandstofbesparing te garanderen, en de deflectoren, gemaakt van methacrylaat, verminderen de aerodynamische weerstand en turbulentie zonder het zicht te beïnvloeden.

 • Veiligheid

  Actieve en passieve beveiligingssystemen garanderen zowel het voertuig als de passagiers een veilig leven aan boord: de Pushbar, toegekend door de EU-certificering, biedt bescherming aan de voorkant, terwijl de zijbeschermingsstangen, gemaakt van roestvrij staal, schade aan de zijkant van het voertuig en het chassis voorkomen. De hoogwaardige achteruitrijveiligheidssystemen zorgen voor een groter zicht bij het uitvoeren van manoeuvres.

 • Hi-tech

  Een volledige set radio's, een draagbaar navigatiesysteem en de op maat gemaakte camera voor bediening van de achterkant tijdens de achteruitversnelling met behulp van een smartphone of tablet Android/iOS als monitor via de app "IVECO Cam" brengen de nieuwste technologieën aan boord.

 • Connectiviteit

  Het nieuwe multimediasysteem, een nieuwe generatie GPS-locator en de Wi-Fi-achteruitrijcamera zullen het connectiviteitsniveau van uw voertuig verhogen. Dankzij de Qi-smartphonehouder heeft u uw smartphone altijd gemakkelijk en veilig op het dashboard en kunt u uw compatibele smartphone opladen zonder kabels te gebruiken tijdens het rijden.

 • Comfort

  Personaliseer het comfort van uw voertuig met een uitgebreide keuze aan accessoires om een ​​comfortabelere leefruimte te creëren: stoelhoezen, koelkast, koffiezetapparaat en parkeerset.

Laat minder zien

Eurocargo Accessoires

Omdat de nieuwe Eurocargo altijd een referentiepunt en een koploper in de sector is geweest vanwege zijn winnende combinatie van technologie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid, is hij vandaag de dag nog stijlvoller, duurzamer, efficiënter en beter beheersbaar dan ooit.

IVECO Accessoires beschikt over een lijn producten die speciaal zijn afgestemd om de esthetiek, het comfort, de veiligheid en de technologie van uw Eurocargo te verbeteren.

Ga naar de Accessoires Website

Download de brochure

 • Veelzijdigheid

  Ontwerp en functionaliteit zijn de belangrijkste elementen van de esthetische accessoirelijn: lichtgewicht ABS-kunststof afdekkingen, die bij het voertuig passen, de spiegels beschermen en het ontwerp versterken, en superieure bullbars die speciaal gevormd zijn om het ontwerp van de voorkant van het voertuig te benadrukken en het een robuust karakter te geven. Look.

 • Winstgevendheid

  Originele IVECO-spoilers, verstelbaar, robuust en licht dankzij het gebruik van structurele banden en interne ribben met hars. In combinatie met de raamdeflector zijn ze een uitstekende oplossing om het brandstofverbruik te verminderen en de aerodynamische weerstand te verminderen.

 • Veiligheid

  De achteruitrijveiligheidssystemen zijn ideaal om de bestuurder beter zicht te bieden tijdens het manoeuvreren, voor meer veiligheid. De professionele producten van IVECO worden gekenmerkt door hoogwaardige componenten en uitstekende aandacht voor detail. Een compleet veiligheidssysteem: alarmen, antidiefstalsysteem voor brandstof, claxons zorgen ervoor dat de bestuurder op de veiligste manier kan werken.

 • Hi-tech

  Het leven aan boord verbeteren is onze missie: een volledig assortiment radio's om te entertainen tijdens het werk, de nieuwste generatie navigator en een speciale smartphone- en tafelbestelling helpen de bestuurder bij zijn dagelijkse werkmissie.

 • Comfort

  De nieuwe lijn stoelhoezen die IVECO heeft voor de nieuwe IVECO Eurocargo is ontworpen om aan alle behoeften te voldoen en tegelijkertijd te zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Samen met de nieuwe matten en het dubbele bevestigingssysteem garandeert dit een plezierige leefbaarheid aan boord.

Laat minder zien

S-WAY Accessoires

IVECO S-WAY biedt een complete transportoplossing die is ontworpen om het leven van de bestuurder aan boord te verbeteren en de eigenaren in staat te stellen efficiënt, winstgevend en duurzaam te werken.

In lijn met deze nieuwe manier van werken en rijden biedt IVECO een nieuwe generatie speciaal ontwikkelde accessoires, die uw persoonlijke ervaring met uw NIEUWE IVECO S-WAY personaliseren en maximaliseren.

Ga naar de Accessoires Website

Download de brochure

 • Veelzijdigheid

  Elk detail is zorgvuldig ontworpen om het overheersende karakter te benadrukken en de prestaties te maximaliseren. Hoogwaardige materialen en nauwkeurige tests maken eenvoudige montage mogelijk. De nieuwe afdekking met LED-achtergrondverlichting, ontworpen voor de vorm van het nieuwe dak, verbetert de identiteit van het wagenpark met het aangepaste logo, verchroomde elementen en de nieuwe krachtige emblemen garanderen maximale veelzijdigheid.

 • Winstgevendheid

  Een combinatie van apparaten: aerodynamische kit, zonneklep en deflector verminderen de weerstand tegen turbulenties met de brandstofantidiefstaltools en het monitoringsysteem voor de bandenspanning om brandstofbesparing te garanderen.

 • Veiligheid

  Verhoog de veiligheid van uw voertuig en voorkom ongelukken met een compleet achteruitrijcamerasysteem. Voor het nieuwe voertuig is er een speciale verwarmde camera ontwikkeld voor de meest extreme weersomstandigheden. Een pneumatische claxon en een compleet assortiment retroreflecterende accessoires zorgen voor maximale zichtbaarheid op de weg.

 • Comfort

  Leef het leven aan boord: dat is het mantra van de Comfort Accessoires-lijn. Met de nieuwe magnetron voelt u zich altijd thuis. We hebben onze nieuwe LED-binnenverlichting met USB-aansluiting getest, zodat chauffeurs en passagiers van het nachtleven aan boord kunnen genieten terwijl ze een boek lezen. De nieuwe stoelhoezen en matten zijn ontworpen om aan verschillende werkbehoeften te voldoen: van de scheepswerf tot langeafstandsreizen.

 • Hi-tech

  Met de HI-TECH-accessoireslijn kunt u profiteren van de nieuwste technologie en infotainment. Een verscheidenheid aan mogelijkheden, met één doel: uw werk en leven aan boord vereenvoudigen.
  Een nieuwe op maat gemaakte dashboardbeugel met geïntegreerde USB-aansluiting is ontworpen om uw apparaten in de gemakkelijkste en veiligste positie op te laden. Het matchen van het nieuwe audio- en videosysteem garandeert innovatie, technologie en gebruiksgemak, waardoor de ideale omgeving ontstaat voor een ontspannen tijd.

Laat minder zien