eMobility

Een allesomvattend pakket producten en diensten om voorgoed voor duurzaamheid te kiezen

Elektrificatie van uw vloot gemakkelijk gemaakt

Om te voldoen aan de CO2-emissiedoelstellingen, duurzaamheidsdoelstellingen en milieubewuste klantbehoeften moet u beginnen met het verschuiven van uw bedrijf naar een duurzamer model zoals elektromobiliteit, dat een ecosysteem van oplossingen vereist waarbij voertuigen en diensten digitaal met elkaar verbonden zijn.

Bij IVECO hebben we een dienstenaanbod gecreëerd dat volledig geïntegreerd is in een portfolio van elektrische voertuigen van wereldklasse om de productiviteit en uptime te helpen verbeteren, de kosten te verlagen en de toegang tot alles wat bestuurders nodig hebben te vergemakkelijken.

Ons dienstenaanbod reikt van voertuigconfiguratie tot financiering, van eCharge-oplossingen tot energiebeheersoftware om de productiviteit te verbeteren en de totale eigendomskosten te verlagen, van garantie van de actieradius van het voertuig tot routeoptimalisatie en energiebeheer op afstand voor een maximale inzetbaarheid, actieradius en energie-efficiëntie.

Al het bovenstaande wordt mogelijk gemaakt door de IVECO connectiviteitsbox en het IVECO ON klantenportaal waarmee gegevens in realtime kunnen worden uitgewisseld, bewaakt en geanalyseerd.Easy Daily APP

Het nakomen van beloftes aan je klant is de sleutel tot je succes. Rijden met een elektrisch voertuig helpt je daarbij.
IVECO heeft in de Easy DAILY App speciale diensten voor de eDAILY gebundeld, naast de bestaande diensten die beschikbaar zijn voor de traditionele DAILY, zodat u op elk moment de mogelijkheid hebt om het opladen en het energieverbruik van de eDAILY te controleren, beheren en optimaliseren en om gaandeweg verbeteringen aan te brengen met de evaluatieservice voor de eDriving-stijl.
De Easy Daily app voor de eDAILY is de essentiële metgezel om je te helpen efficiënter te zijn in je bedrijf, zowel tijdens het opladen als tijdens het rijden.

Om meer te weten: IVECOOn.com

easy Daily APP

De essentiële metgezel om je te helpen efficiënter te zijn bij elke missie, zowel tijdens het opladen als tijdens het rijden.
 • Voertuigstatus

  De Easy Daily App biedt live gegevens over de belangrijkste operationele parameters van je eDAILY (laadstatus, beschikbare actieradius, rij- en regeneratiemodi, ePTO-status, etc.) zodat je altijd zicht en controle hebt over je voertuig.

 • Evaluatie rijstijl eDriving

  De eDriving Style Evaluation lijkt qua look en feel op de traditionele Daily Driving Style Evaluation, maar wordt gekenmerkt door een specifiek algoritme voor elektrische aandrijflijnen. De dienst rapporteert drie prestatie-indicatoren om je te helpen energie-efficiëntie, veiligheid en voertuiggebruik te optimaliseren.

 • eRemote Control

  Met eRemote Control kun je het oplaadschema en de cabinetemperatuur van je voertuig op afstand beheren.
  De Easy Daily App ondersteunt een uitgebreide set eRemote Controls om je productiviteit en efficiëntie te maximaliseren.
  Hier zijn een paar voorbeelden:
  • plan uw laadschema op het meest geschikte moment voor een geoptimaliseerde laadplanning van uw wagenpark, zodat het voertuig altijd klaar is voor zijn missie.
  • start de klimaatregeling om de gewenste cabinetemperatuur te bereiken op het gewenste tijdstip, voor optimaal comfort en energieverbruik. Op deze manier kunt u de actieradius maximaliseren door het energieverbruik tijdens uw missie te verminderen.
  • schakel de ePTO op afstand uit, zodat u uw werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren

Laat minder zien

eDAILY Routing App

We weten dat uw bedrijf flexibiliteit nodig heeft om zich waar nodig aan te passen aan veranderende eisen van klanten en/of verkeers- en wegomstandigheden. Wat de complexiteit van de missie ook is, IVECO staat voor u klaar met een toegewijde service om de meest efficiënte route te plannen en een nauwkeurige afstandsvoorspelling om uw klus altijd te klaren.

eDAILY Routing App

Zorg ervoor dat missies altijd via de meest optimale route worden uitgevoerd
 • Voorspelling bereik

  De actieradiusvoorspellingsservice, gebaseerd op realtime voertuiggegevens en met de hoogste precisie in zijn klasse, berekent het autonomiebereik, de lading die nodig is om op de bestemming aan te komen en de exacte verwachte aankomsttijd. Het geeft ook aan of tussentijds opladen nodig is.

 • Intelligente navigatie

  Intelligente navigatie selecteert het optimale alternatieve pad om de geplande missie te volbrengen op basis van realtime voertuiggegevens, wegtopografie, verkeer en de beschikbaarheid van een oplaadpunt, indien nodig, onderweg.

Laat minder zien

IVECO eCharge Management

Het opladen van elektrische auto's wordt, net als het tanken van brandstof, verzorgd door een groot aantal exploitanten van oplaadpunten (CPO's). Elk van hen heeft zijn eigen laadpas, energiebeheer, monitoringsystemen en factureringsproces. Deze verscheidenheid maakt uw dagelijkse werk onnodig ingewikkeld.
Bij IVECO weten we dat u eenvoud en efficiëntie nodig hebt om uw bedrijf te runnen.
Met de IVECO eCharge-service bieden wij u één enkel contactpunt om toegang te krijgen tot meer dan 350.000 openbare oplaadpunten en om uw kosten, facturering en facturen te beheren en te controleren.
Met de IVECO eCharge-service kunt u ook compatibele privé-laadpunten beheren via hetzelfde toegangskaartje en hetzelfde controle- en factureringssysteem.
Op deze manier bieden we wagenparkbeheerders en bestuurders een volledig geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en vereenvoudigd systeem voor laadbeheer en -controle.

IVECO eCharge Management

Een geïntegreerde oplossing en touchpoint voor e-laadbeheer en een consistente laadervaring in heel Europa
 • IVECO eCharge Card

  Registreer de IVECO Charging Card in IVECO ON en begin met het bijhouden van de kosten.
  De IVECO Charging Card wordt automatisch herkend door RFID-technologie van aangesloten oplaadpunten en maakt opladen heel eenvoudig.
  Met de IVECO Charging Card kunt u uw voertuig overal in Europa opladen dankzij de aangesloten operatoren waartoe u toegang hebt (meer dan 350.000 openbare oplaadpunten).

 • Laadoperaties & beheer

  Het IVECO ON klantenportaal ontwikkelt zich tot uw one-stop-shop voor het beheer van al uw:
  • Facturen en facturering van oplaadpunten
  • Gedetailleerde gegevens van laadsessies

  In IVECO eCharge kunt u de kosten van alle activiteiten op alle openbare en particuliere oplaadpunten met de IVECO eCharge Card volgen en beheren.  En in het geval dat uw chauffeurs het voertuig mee naar huis nemen en een compatibele thuislader gebruiken, kunt u met IVECO eCharge ook op een eenvoudige manier crediteringen en terugbetalingen bijhouden en beheren.

Laat minder zien

IVECO ON Portal

IVECO ON is geëvolueerd om alle specifieke diensten voor het elektrische wagenpark aan te bieden, zodat u de instellingen en activiteiten van uw hele IVECO-wagenpark kunt bewaken en beheren om de productiviteit, efficiëntie en uptime te verhogen en de totale eigendomskosten te verlagen.

Voor meer informatie over alle andere IVECO ON diensten, verwijzen wij u naar het IVECO ON klantenportaal binnen Productiviteit & Efficiëntie diensten.

IVECO ON Portal

Bewaak en beheer belangrijke bedrijfsparameters op elk moment om het beste uit uw elektrische voertuigen te halen
 • Vlootstatus

  Voor eigenaars van een klein wagenpark (minder dan 5 voertuigen) is het IVECO ON Dashboard de aangewezen service.
  Controleer op elk moment de belangrijkste bedrijfsparameters zoals laadstatus, autonomiebereik, resterende laadtijd, voertuiginstellingen (tractie- en regeneratiemodi, klimaatregelingsmodus, ePTO).
  Raadpleeg statistieken van energieverbruik, rijstijl en missie om verbeterpunten te vinden om de efficiëntie en productiviteit van uw wagenpark te verhogen.

 • eRemote Bediening

  eRemote Control biedt u de mogelijkheid om de belangrijkste bedrijfsonderdelen van uw wagenpark volledig te beheren, zoals het oplaadschema, de cabinetemperatuur, ePTO en de rijmodusinstellingen, zodat u uw productiviteit en energie-efficiëntie kunt maximaliseren.
  Hier volgen enkele voorbeelden:

  • Laadschema's beheren om meerdere laadsessies voor meerdere voertuigen goed te plannen
  • Start op afstand de klimaatregeling om de gewenste cabinetemperatuur op het gewenste tijdstip te bereiken, voor optimaal comfort en energieverbruik.
  • elk voertuig instellen in vooraf gedefinieerde tractie- of regeneratiemodi, d.w.z. ECO-tractie en One-pedal Drive regeneratie, om de kosten van de missie te optimaliseren
  • de ePTO van elk voertuig op afstand kunnen uitschakelen, om de energie-efficiëntie van uw vloot te verbeteren

 • Professioneel eRapport

  Met de bekende IVECO ON-diensten en -rapportage heeft IVECO een speciaal rapport ontwikkeld voor het monitoren van het energieverbruik van grote elektrische wagenparken.
  De monitoring van het energieverbruik berekent de energieabsorptie van moment tot moment, analyseert de voertuigen tijdens de hele rit en biedt volledige transparantie over het gebruik van uw voertuigen en identificeert verbeterpunten.

 • Professioneel veilig rapport

  Het Professional Safe Report bestaat uit een automatisch rapport om de veiligheid te verbeteren, gebaseerd op algoritmes die een combinatie van parameters en ADAS-activeringen in overweging nemen om te evalueren hoe veilig de rijstijl van de bestuurder is.

Laat minder zien

Gegarandeerde autonomie

Het ontstaan van onverwachte problemen midden in een missie is een beslist ongewenste gebeurtenis. Daarom ondersteunt IVECO uw voertuig of wagenpark met een reeks specifieke diensten op maat van de nieuwe eDAILY. De dienst voor gegarandeerde autonomie is speciaal ontwikkeld voor elektrische voertuigen. Ga voor meer informatie over andere IVECO Uptime services naar de pagina Uptime Services.

Actieradiusgarantie

Speciale waarschuwingen over laadstatus
 • Actieradiusgarantie

  Als u zich zorgen maakt over de werkelijke autonomie of het feitelijke opladen, kunt u dankzij de Range Assurance Alerts profiteren van volledige kennis en gemoedsrust over de voertuigstatus en de succesvolle voltooiing van het geplande opladen.
  Range Assurance Alerts informeren de wagenparkbeheerder proactief, via het IVECO ON portaal of de Easy Daily App, wanneer de resterende lading van de batterij de limiet nadert of wanneer er een probleem is tijdens het laadproces.

Laat minder zien

Diensten voor chauffeurs

IVECO stimuleert de betrokkenheid van de chauffeurs bij het verbeteren van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie van het rijden door middel van diensten en rapportages die nuttige tips geven voor het coachen van de rijstijl om de energie-efficiëntie, de veiligheid en het voertuiggebruik te optimaliseren, evenals feedback over bereikte verbeteringen.

DRIVER Services

De betrokkenheid, efficiëntie en veiligheid van bestuurders van elektrische voertuigen vergroten
 • eDriving stijl monitoring & rapportage

  De service eDriving Style Evaluation ziet er hetzelfde uit als de traditionele dagelijkse eDriving Style Evaluation, maar wordt gekenmerkt door een specifiek algoritme voor elektrische aandrijflijnen. De dienst rapporteert drie prestatie-indicatoren om u te helpen energie-efficiëntie, veiligheid en voertuiggebruik te optimaliseren.

 • Professioneel veilig rapport

  Het Professional Safe Report bestaat uit een automatisch rapport om de veiligheid te verbeteren, gebaseerd op algoritmes die een combinatie van parameters en ADAS-activeringen in overweging nemen om te evalueren hoe veilig de rijstijl van de bestuurder is.

 • IVECO DRIVER PAL Driver vocale metgezel

  De intelligente assistent IVECO DRIVER PAL maakt het leven en werk van eDAILY bestuurders slimmer, gemakkelijker, aangenamer en productiever.
  De stemassistent IVECO DRIVER PAL biedt informatie die specifiek is voor elektrische voertuigen, zoals de gezondheidscontrole van het voertuig, het batterijniveau, het op afstand plannen van het opladen en de voorbereiding, navigatie naar oplaadstations en nog veel meer.

Laat minder zien

Laadoplossingen

Als het opladen van een elektrisch voertuig een van uw zorgen is, zorgt IVECO graag voor uw gemoedsrust en vergemakkelijkt het de elektrificatie van uw wagenpark.
We kunnen u een breed aanbod aan oplaadoplossingen bieden, in samenwerking met de belangrijkste Europese energiespelers die u kunnen adviseren over de optimale oplaadstrategie voor uw elektrische wagenpark en oplossingen kunnen bieden die zijn afgestemd op uw bedrijf om de bedrijfstijd te optimaliseren en de productiviteit te verbeteren.

Levering en installatie van laders

Een modulair aanbod op maat van uw behoeften is beschikbaar met een brede reeks OEM-gecertificeerde laders die geschikt zijn voor verschillende gebruikssituaties. IVECO biedt levering, installatie, inbedrijfstelling en garantie van professionele laders die voldoen aan het standaardprotocol voor interoperabiliteit van de EU en klaar zijn voor connectiviteit en digitale services.
 • Advies en ontwerp op maat

  Een professionele adviesdienst kan u helpen bij het oplossen van specifieke en complexe gebruikssituaties die vaak oplossingen op maat vereisen.
  Inspectie ter plaatse en een grondige beoordeling van uw huidige en toekomstige behoeften zijn essentieel voor een goede prijsopgave van de investeringen vooraf en voor het ontwerp van de optimale laadinfrastructuur.

Laat minder zien

Onderhouds- en reparatiecontracten

IVECO biedt onderhouds- en reparatiecontracten op maat van uw missie, zodat u rendabel en zonder stress kunt rijden.

Verlengde garantie, onderhoud en reparatiediensten kunnen ook in het pakket worden opgenomen.*
Meer details in de sectie Financiële Diensten van IVECO CAPITAL

Onderhouds- & reparatiecontracten

Houd je elektrische voertuig altijd in perfecte staat.
 • Onderhouds- & reparatiecontracten

  IVECO biedt onderhouds- en reparatiecontracten op maat van uw missie, zodat u rendabel en zonder stress kunt rijden.

Laat minder zien

Financiële diensten voor elektrische voertuigen

Bovenop alle traditionele financiële oplossingen die IVECO CAPITAL aanbiedt, biedt de captive financiële dienstverlener van de IVECO Group speciale financieringspakketten voor elektrische voertuigen om u te begeleiden bij de overgang naar een elektrisch wagenpark.
IVECO CAPITAL biedt een volledig assortiment financierings-, lease-, huur- en aanvullende diensten, zowel voor de eDAILY als voor conversies. Financiële pakketten kunnen de IVECO ON premium diensten en een keuze uit IVECO CAPITAL verzekeringsoplossingen omvatten, evenals de mogelijkheid om het voertuig te financieren met verlengde garantie en het Maintenance & Repair pack* voorgesteld door uw IVECO dealer.
Neem voor een op maat gemaakte IVECO CAPITAL financieringsofferte contact op met uw IVECO dealer of IVECO Direct Sales. Lees meer over IVECO CAPITAL

* Voorwaarden zijn van toepassing. Alleen voor zakelijke doeleinden. Financiering is afhankelijk van status (kredietgoedkeuring). De beschikbaarheid van financiering, leasing, verhuur en aanvullende diensten kan per land verschillen, afhankelijk van de lokale fiscale en boekhoudkundige regelgeving.


Financiële diensten

Uw complete financiële oplossing
 • Alle financiële formules voor wagenpark, retail & converters

  - Financiering
  - Leasing
  - Contracthuur*
  - Operationele lease
  - Financiële huur
  - Huurkoop*

  *Gebaseerd op de specifieke kenmerken van het land. Termijn en voorwaarden zijn van toepassing.

 • Elektrisch-gespecialiseerde diensten

  - Financiering van infrastructuur
  - Verzekeringen en ondersteunende diensten*

  *Gebaseerd op de specifieke kenmerken van het land. Termijn en voorwaarden zijn van toepassing. Financiering onder voorbehoud van goedkeuring door IVECO CAPITAL.

Laat minder zien