Driver care

Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen

Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector.

Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om meer te doen dan zijn werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort biedt ook grote voordelen voor zijn rijgedrag, wat een directe invloed heeft op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.
IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.
Daarnaast geeft het IVECO ON Portal wagenparkbeheerders een beter inzicht in hoe hun werknemers rijden op de weg, waardoor ze inzicht krijgen in het gedrag en de besluitvorming van bestuurders. Deze gegevens kunnen leiden tot meer coachingmogelijkheden om de algemene veiligheid te verbeteren.

IVECO ON Driver Apps

Vereenvoudig uw leven aan boord met een simpele klik
Vereenvoudig je leven aan boord: bedien cabinefuncties en bel de Assistance Non-Stop met een simpele klik. Of vraag om assistentie op afstand tijdens een van je stops. Download de Easy Way App of Easy Daily App om te genieten van de ervaring in de nieuwe cabine!

Geniet van de rit en daag uw prestaties uit

  • IVECO ON Easy Way App

    Neem uw digitale leven mee aan boord en spiegel uw mobiele apparaat aan het nieuwe infotainmentsysteem om alle functies ervan in alle veiligheid te gebruiken tijdens het rijden.

CABIN CONTROL

De nieuwe app, ontworpen om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken, stelt je in staat om de functies in de cabine rechtstreeks vanaf je smartphone te bedienen:

• Deuren of ramen sluiten met een simpele klik.
• De verlichting en muziek in- en uitschakelen terwijl je uitrust in je comfortabele nachtcabine
• De temperatuur in de cabine regelen door de airconditioning en verwarming via de app te bedienen of te programmeren.
  • IVECO ASSISTANCE NON-STOP

    Je kunt je apparaat gebruiken om de IVECO Assistance Non-Stop service te activeren in geval van pech. Het laat de bestuurder weten waar je bent via de geolocatiefunctie.

ASSISTENTIE OP AFSTAND

U kunt assistentie op afstand aanvragen tijdens een van uw stops of in geval van problemen met het voertuig. IVECO of het dealernetwerk kunnen op afstand een diagnose stellen van het voertuig. Connectivity Managers identificeren noodzakelijke updates van elektronische systemen en voeren ze uit vanop afstand. Download de EASY WAY-app van Google Play of de App Store om te genieten van de ervaring in de nieuwe cabine.
  • ASSISTENTIE OP AFSTAND

    U kunt assistentie op afstand aanvragen tijdens een van uw stops of in geval van problemen met het voertuig. IVECO of het dealernetwerk kunnen op afstand een diagnose stellen van het voertuig. Connectivity Managers identificeren noodzakelijke updates van elektronische systemen en voeren ze uit vanop afstand. Download de EASY WAY-app van Google Play of de App Store om te genieten van de ervaring in de nieuwe cabine.

IVECO ON Easy Daily-app

Je kunt de prestaties van het voertuig in één oogopslag volgen, gebruikmaken van de assistentieservice op afstand en over-the-air updaten, en gebruikmaken van de functies IVECO DRIVER PAL-vaardigheden, MYIVECO en MYCOMMUNITY, allemaal vanaf je mobiele apparaat.

Belangrijkste beschikbare functies:

• IVECO DRIVER PAL geïntegreerd in de app om vocale commando's aan boord te gebruiken, afleiding te verminderen en de veiligheid te verbeteren.
• Activering van IVECO DRIVER PAL-vaardigheden en zelfstudie; eenvoudige wizards en zelfstudie begeleiden u bij het aansluiten van de microfoon, de audio op het infotainmentsysteem en de chauffeurskaart om Driver Pal in te stellen in uw voertuig.
• Verbeterde rijstijlbeoordeling met een eenvoudigere en verbeterde gebruikerservaring. De nieuwe algoritmes zorgen voor een efficiëntere evaluatie: nieuwe brandstofbesparingen, voertuigonderhoud en veilig rijden KPI's om de rijstijl en brandstofefficiëntie te verbeteren.
• Remote Assistance Service en Over the Air Update: zonder dat een externe werkplaatsmedewerker verbinding hoeft te maken met uw voertuig, kunt u zelf het juiste moment kiezen om de software bij te werken.
• IVECO Assistance Non-Stop: gebruik de H24 Assistance service rechtstreeks vanuit de app om de uptime te verbeteren, zodat u altijd onderweg kunt zijn.
• Geïntegreerde IVECO Gebruikershandleiding.
• Automatische koppeling aan voertuig met algehele verbeterde gebruikerservaring. Vereenvoudig uw leven, download de app

Laat minder zien

IVECO DRIVER PAL

Verbetert het leven van de bestuurder aan boord
De nieuwe IVECO DRIVER PAL verbetert het leven van de bestuurder aan boord en maakt van het voertuig de perfecte reisgezel.
IVECO DRIVER PAL is de baanbrekende digitale reisgezel van IVECO, gebouwd op Amazon Web Services, die nieuwe normen stelt op het gebied van innovatieve diensten voor bestuurders door de introductie van een vaardigheid voor spraakopdrachten via Amazon Alexa.
Dankzij Driver Pal, IVECO's nieuwe reisgezel die de vaardigheden MYIVECO en MYCOMMUNITY bevat, brengt de bestuurder zijn digitale leven aan boord en heeft hij interactie met het voertuig en de rest van de community door middel van spraakopdrachten via Amazon Alexa, waardoor hij een comfortabele, veiligere en meer ontspannen rijervaring ervaart.

IVECO DRIVER PAL tilt connectiviteit naar een nieuw niveau en biedt ook spraakgestuurde toegang tot het groeiende aanbod van digitale diensten van IVECO en het brede scala aan functies die worden aangeboden door Amazon Web Services en Amazon Alexa.

IVECO DRIVER PAL - Vereenvoudig je leven


Kenmerken IVECO DRIVER PAL:

COMFORT
In de intelligente cabine, met Alexa naadloos geïntegreerd in het voertuig, hebben bestuurders de mogelijkheid om te communiceren met het voertuig en alle cabineopdrachten te activeren met alleen hun stem.

VEILIGHEID
De nieuwe digitale reisgezel van de auto biedt bestuurders een veiligere rijervaring met minder afleiding, zodat ze secundaire taken kunnen uitvoeren met alleen spraakopdrachten, zodat ze zich op hun werk kunnen blijven concentreren.

PRODUCTIVITEIT
De innovatieve spraakbesturing stelt bestuurders in staat om de routeplanning te beheren, de status van het voertuig te controleren en assistentie te vragen om vertragingen en onvoorziene stops te voorkomen, met behulp van spraakinformatie over verkeer, weersomstandigheden en andere ongemakken.

COMMUNITY
IVECO DRIVER PAL verbindt de gemeenschap van bestuurders, zodat ze veilig kunnen communiceren en informatie en routesuggesties kunnen delen - allemaal zonder taalbarrières, want IVECO's digitale reisgenoot vertaalt automatisch alle berichten.

NIEUWE FUNCTIES
IVECO heeft de mogelijkheden van zijn digitale reisgezel, IVECO DRIVER PAL, uitgebreid met nieuwe functies die chauffeurs van IVECO Daily en IVECO S-Way voertuigen nog beter zullen helpen om hun productiviteit en comfort te verhogen en de beschikbaarheid van het voertuig te maximaliseren.

NIEUWE VOERTUIGLOCATOR
De nieuwe voertuiglokalisatiefunctie bespaart tijd door precies aan te geven waar het voertuig geparkeerd staat.

OPEN MYIVECO
Het spraakcommando "Open MYIVECO", geoptimaliseerd om te dienen als gesproken handleiding, helpt de bestuurder om snel de meest gebruikte commando's te verkennen, waarbij het commando open blijft staan voor snelle en natuurlijke interactie.

MAXIMALE BENUTTING VAN HET VOERTUIG
Nieuwe functies die bijdragen aan het maximaliseren van de beschikbaarheid van het voertuig zijn onder andere de mogelijkheid om IVECO's Assistance Non-Stop service aan te vragen via spraakopdrachten, evenals de integratie van pushmeldingen om realtime onderhoudsinformatie te ontvangen.

CABIN COMMANDO'S
Extra cabinefuncties kunnen worden geactiveerd via spraakopdrachten om het comfort en de veiligheid van de bestuurder te verbeteren.
Laat minder zien

Professional Safe Report

Geef prioriteit aan de veiligheid van uw chauffeurs
Veiligheid is belangrijk voor zowel uw werknemers als de andere bestuurders op de weg. Door prioriteit te geven aan de veiligheid van uw chauffeurs kunt u een veilig en efficiënt wagenpark opbouwen en de beste chauffeurs aantrekken. Veilig rijden kan slijtage aan voertuigen verminderen of vertragen en het totale aantal ongevallen verlagen. Een veilig rijgedrag verlaagt ook het verbruik van uw wagenpark, waardoor u geld bespaart op brandstof.
Informatie is belangrijk voor goed management en IVECO levert met het Professional Safe Report informatie over de besluitvorming en het rijgedrag van chauffeurs. Deze gegevens kunnen verdere trainingsmogelijkheden aangeven om het algemene veiligheidsniveau te verbeteren.

Professional Safe Report - Maak je leven veiliger

Professioneel veilig rapport
IVECO ON Professional Safe Report biedt een overzicht van de veiligheid van chauffeurs waarmee u inzicht krijgt in het veiligheidsniveau van het hele wagenpark en een nuttige algemene analyse voor trainingsdoeleinden.

Het Professional Safe Report is een automatisch rapport dat tot doel heeft de veiligheid te verhogen. Het is gebaseerd op algoritmes die rekening houden met een combinatie van parameters en ADAS-activeringen om het veiligheidsniveau van de rijstijl van de bestuurder te beoordelen.

De evaluatie van veilig rijden biedt nieuwe parameters die je helpen om voorzichtiger en veiliger te rijden.
Laat minder zien