IVECO Capital

​IVECO Capital is de captive financieringsmaatschappij van IVECO en voorziet in een volledig aanbod voor financiering, leasing, verhuur en ondersteunende diensten voor nieuwe en gebruikte IVECO bedrijfswagens. Onderhoud en reparatie, verzekering en indien gewenst wegenbelasting kunnen in het leasecontract worden opgenomen. Bij de keuze van de juiste financieringsvorm staat de behoefte van onze klanten centraal.

Meer informatie over rentetarieven en alle financieringsmogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter en een adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Financial Lease​

Bij Financial Lease koopt u een bedrijfswagen op afbetaling. Dat wil zeggen dat u elke maand een deel van het aankoopbedrag aan de leasemaatschappij terugbetaalt, gedurende een looptijd van 12 tot maar liefst 72 maanden. De hoogte van het maandbedrag is afhankelijk van de totale aankoopsom, de looptijd, de geldende rentetarieven en uw eventuele aanbet​aling of slotsom. Bij Financial Lease staat de bedrijfswagen op uw balans en kunt u profiteren van fiscale maatregelen zoals willekeurig afschrijven.

Operational Lease

IVECO Capital biedt ook Operational Lease. Bij deze vorm van financiering is het voertuig eigendom van IVECO Capital en u leased deze. U kunt hierbij nog steeds zelf het voertuig naar wens samenstellen en hierbij onderhoud mee leasen. Zo betaalt u een vast bedrag per maand en weet u precies waar u aan toe bent. Het voertuig staat niet op uw balans.

Onderhoudscontracten

U kunt uiteraard ook uw bedrijfswagen via andere kanalen financieren, waarbij u alleen het onderhoud bij IVECO onderbrengt. U kiest zelf welke onderdelen u in het onderhoudscontract opneemt en welke u voor uw eigen rekening neemt. Zo betaalt u voor onderhoud een vast bedrag per maand en komt u niet voor verassingen te staan.