​IVECO TOP CARE
Verzeker u van de voorkeursbehandeling die u verdient

IVECO Top Care

Verzeker u van de voorkeursbehandeling die u verdient

Iveco On - Care

IVECO TOPCARE is de eerste eersteklas bijstandsdienst in combinatie met hospitality, ontworpen om u in beweging te houden.

Aangedreven door connectiviteit, krijgt het uw voertuig snel weer op de weg en ontfermt het zich over u in het geval van ernstigere storingen. Als de reparatie langer duurt dan verwacht, zorgen wij voor u en bieden wij u maximaal comfort via een reeks hospitality-diensten (hotel, maaltijden, transfer of medische zorg en parkeren).

Krijg de voorrang die u verdient en schrijf u in voor de IVECO TOPCARE Premium service samen met uw Onderhouds- en Reparatiecontract.


IVECO Top Care

IVECO TOP CARE

Snelle lokalisering en reparatie

Iveco On - Top Care


Snelle lokalisering en reparatie

In geval van een ongepland oponthoud of een pechgeval, ontvangen de medewerkers in de IVECO CONTROL ROOM die een belangrijke rol spelen bij onze connecitiviteitsservices, automatisch een waarschuwing dat u zich bij een van onze meer dan 1.800 werkplaatsen bevind. De werkplaats zal u de hoogste prioriteit geven bij het oplossen van de storing van uw voertuig.

U profiteert automatisch van een prioritair proces voor de levering van onderdelen en getrainde diagnostiek experts. om uw UPTIME te verhogen. Daarnaast ontvangt u constant updates over de status van de reparatie.

IVECO TOP CARE

Hospitality services

Iveco On - Top Care


Hospitality services

Mocht de reparatie door pech of ongepland oponthoud langer duren dan verwacht en u bent ver van huis, dan zorgen wij voor maximaal comfort en rust dankzij een aantal hospitality-services.
Hotel
Gastvrij verblijf in een
hotel als u ter plaatse
moet blijven.
Maaltijden
Gastvrije verstrekking van eten
en drinken, zo lang u
niet naar huis kunt.
Vervoer
Gastvrij vervoer om het
hotel of restaurant
te bereiken.


Medische zorg
Organisatie van medische bijstand in
geval van niet-levensbedreigende
ziekte van de chauffeur.

Parkeren
Gastvrije dekking voor het parkeren van uw
truck en aanhanger of oplegger voor de
duur van de medische behandeling.