IVECO DRIVER PAL
The vocal driver companion.

IVECO Driver Pal

De nieuwe IVECO DRIVER PAL, de baanbrekende vocale en digitale metgezel voor de bestuurder die de chauffeur in staat stelt zijn digitale leven aan boord te brengen, te interageren met zijn voertuig en de rijgemeenschap, en toegang te krijgen tot IVECO's connected services door middel van spraakopdrachten via Amazon Alexa, gaat nu naar "the next level"!

COMFORT
In hun slimme cabine, met Alexa volledig geïntegreerd in het voertuig, kunnen chauffeurs communiceren met hun truck en alle bedieningselementen in de cabine aansturen door simpelweg hun stem te gebruiken.

VEILIGHEID
Met hun spraakassistent genieten chauffeurs van een veiligere rijervaring met minder afleiding. Ze voeren secundaire taken uit met behulp van hun stem, zodat ze zich kunnen blijven concentreren op de missie.

PRODUCTIVITEIT
Met de nieuwe, innovatieve spraakdienst kunnen chauffeurs hun routeplanning mondeling beheren, de gezondheidsstatus van hun voertuig controleren, om hulp vragen om ongeplande stops en vertragingen te vermijden met informatie over files, weersomstandigheden en andere verstoringen.

COMMUNITY
Met de IVECO DRIVER PAL zijn chauffeurs verbonden met de chauffeurscommunity. Ze kunnen veilig communiceren met andere chauffeurs, informatie en advies over hun route delen - en taal is geen barrière, want hun IVECO vocale begeleider vertaalt voor hen.

WAT IS NIEUW?

Uitgebreide functionaliteiten van de vocale driver metgezel op myiveco.

Als onderdeel van IVECO's klantgerichte continue verbeteringsproces, is de IVECO DRIVER PAL verrijkt met nieuwe functies die het leven van de chauffeur nog gemakkelijker, productiever en veiliger maken.


NIEUWE FUNCTIES van MYIVECO:
✔︎ De nieuwe voertuiglokalisatiefunctionaliteit
✔︎ Het verbeterde "Open MYIVECO" vocaal verzoek
✔︎ Nieuwe functies die de bedrijfstijd van het voertuig helpen maximaliseren
✔︎ Extra bedieningselementen in de cabine.

IVECO ON - DRIVER PAL

NIEUWE FUNCTIES

Nieuwe functies die het leven van de chauffeur nog gemakkelijker zullen maken.

IVECO heeft de functionaliteiten van zijn vocale begeleider voor chauffeurs, IVECO Driver Pal, uitgebreid met nieuwe functies waarmee chauffeurs van hun IVECO Daily en IVECO S-Way voertuigen nog gemakkelijker hun productiviteit en comfort kunnen verhogen en de inzetbaarheid van hun voertuig kunnen maximaliseren.

NIEUWE VOERTUIGLOKALISATIEFUNCTIE

De nieuwe voertuiglokalisatiefunctie bespaart tijd bij het zoeken naar een geparkeerd voertuig.

De nieuwe functies bevatten nuttige tijdbesparingen die zullen resulteren in een hogere productiviteit. Met de voertuiglokalisatiefunctie kan de bestuurder de MYIVECO-vaardigheid van de chauffeurspal gebruiken om vocaal te vragen "Waar is mijn voertuig?" om het adres te krijgen waar het voertuig geparkeerd staat, zodat er geen tijd wordt verspild met zoeken.

Het kan ook gebruikt worden als de bestuurder in de cabine zit en de naam van de straat moet weten waar hij zich bevindt, en er geen straatnaambordjes zichtbaar zijn.
Chauffeurs van wie de werkgever leveringsafspraken heeft met een specifiek brandstofbedrijf, zullen geen moeite hebben het dichtstbijzijnde tankstation te vinden door de MYIVECO-vaardigheid te gebruiken om op merk te zoeken.

MYIVECO OPENEN

Het verbeterde "Open MYIVECO" vocale commando zal nu fungeren als een voice tutorial om de chauffeur te helpen snel te navigeren door de meest gebruikte commando's en blijft open staan om een natuurlijke en snelle interactie mogelijk te maken.

De verbetering van het vocale commando "Open MYIVECO" zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de gebruikerservaring, waardoor sneller toegang tot de belangrijkste functies wordt verkregen. Het fungeert als een gesproken instructie om bestuurders te helpen herinneren hoe ze de IVECO Driver Pal om informatie over de truck kunnen vragen, en biedt een snelle gids met de meest voorkomende en nuttige commando's.

Eenmaal geactiveerd blijft de vaardigheid "MYIVECO openen" open, klaar om te reageren op verdere directe verzoeken, zoals "Wat is de voertuigstatus?" of "Hoe is mijn rijstijl?", wat zorgt voor een meer natuurlijke en soepele interactie. De vaardigheid kan eenvoudig worden gesloten met het eenvoudige vocale commando "Stop".

DE BESCHIKBAARHEID VAN HET VOERTUIG MAXIMALISEREN

Nieuwe functies die helpen om de nuttige werktijd van het voertuig te maximaliseren, zijn onder meer de mogelijkheid om de Assistance Non Stop-service van IVECO aan te vragen via stemcommando's en de integratie van pushmeldingen om realtime onderhoudsinformatie te krijgen.

Een andere reeks nieuwe functies zal chauffeurs helpen om de beschikbaarheid van hun voertuig te maximaliseren. Bij een technisch probleem of pech kunnen ze via spraakopdrachten contact opnemen met IVECO's Assistance Non-Stop-service in plaats van via hun mobiele app of het infotainmentsysteem. Nieuwe meldingen maken het heel eenvoudig om onderhoud te organiseren en problemen te voorkomen: de IVECO Driver Pal zal de chauffeur eraan herinneren wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden en hem waarschuwen wanneer Over The Air updates beschikbaar zijn, zodat hij deze kan inplannen wanneer dat uitkomt.

De extra meldingen over klimaatinstellingen en -planning, Control Room en Over The Air-waarschuwingen worden ook naar het mobiele apparaat van de chauffeur gestuurd via de IVECO Easy Way en IVECO Easy Daily apps - een handige functie wanneer de bestuurder functies zoals klimaatregeling op afstand gebruikt. "

CABINEBEDIENING

Extra bedieningselementen in de cabine kunnen via spraakopdrachten worden geactiveerd, voor meer comfort en veiligheid voor de chauffeur.

Het comfort en de veiligheid in de IVECO S-Way worden verbeterd met de nieuwe IVECO Driver Pal-functie waarmee de chauffeur extra bedieningselementen in de cabine kan activeren om de ramen te openen en te sluiten, bijvoorbeeld bij het naderen van een tolpoortje, het zonnedak te bedienen of het infotainment in en uit te schakelen wanneer hij in de cabine rust.

IVECO heeft ook de informatie die via de MYCOMMUNITY-functie aan bestuurders wordt verstrekt, uitgebreid. Deze bevat nu ook details over het aantal gebruikers dat heeft geluisterd naar de berichten die ze op de MYCOMMUNITY hebben geplaatst.