ASSISTANCE NON-STOP

IVECO biedt een strandingsdienst Center gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week aan onder de naam Assistance Non-Stop.

Om deze belangrijke service te ondersteunen heeft IVECO flink geïnvesteerd in het Customer Center, een voor dit doel opgericht contactpunt dat klanten helpt om hun voertuig op de weg te houden en steun biedt in 36 Europese landen.

ASSISTANCE <span style="color: #0d4ba0">NON-STOP</span>

IVECO CUSTOMER CENTER VOOR NON-STOP ASSISTANCE IN 36 EUROPESE LANDEN IN 10 TALEN

<span style="color: #0d4ba0">ROADSIDE</span> ASSISTANCE

ROADSIDE ASSISTANCE

Bij pech met uw voertuig kunt u IVECO Assistance Non-Stop op drie manieren bereiken: 

  • door het bellen van het gratis telefoonnummer (0800.022.60.72) .
  • door gebruik van het on-board IVECONNECT telematicasysteem of DAILY BUSINESS UP, met slechts een klik op het touchscreen kunt u contact opnemen met Assistance Non-Stop. Het systeem verzendt automatisch de positie en bedrijfsgegevens van uw voertuig.
  • met behulp van de IVECO Non-Stop app: slechts één klik van u verwijderd!

IVECO NON STOP APP

De IVECO Non Stop app kan echter niet alleen bij een noodgeval worden gebruikt, maar ook om van tevoren een reparatie aan uw voertuig te boeken. U kunt de periode en de locatie selecteren (actuele standplaats, werkplaats of specifiek adres), waarna de app uw boeking bevestigt.

IVECO <span style="color: #0d4ba0">NON STOP APP</span>
DOWNLOAD DE IVECO NON STOP APP

ANDROID

DOWNLOADEN

EEN INTERNATIONAL ASSISTANCE VOOR UW VOERTUIG

Een team van 80 medewerkers garandeert een zo snel mogelijke reactie in 10 talen en biedt een snelle oplossing voor elk probleem, door het aansturen van het IVECO service center dat het dichtst bij het pechgeval ligt en het meest geschikt is voor het betreffende voertuig.

Tijdens het assistentieproces (of het nu om een kleine reparatie langs de kant van de weg of om het wegslepen gevolgd door een reparatie in de werkplaats gaat) controleert het Customer Center de voortgang, houden zij u hiervan op de hoogte en garanderen ze dat het voertuig zo snel mogelijk weer de weg op kan.