​IVECO: een onderneming van wereldniveau

Met bijna 25 000 werknemers, is IVECO aanwezig op de vijf continenten: in haar 23 productiefaciliteiten, verspreid over 10 landen, worden voertuigen geproduceerd die gebaseerd zijn op de spitstechnologie die ontwikkeld werd in één van IVECO’s 6 onderzoekscentra.

Daarnaast verzekert een uitgestrekt service netwerk de aanwezigheid van onze diensten, waar ook ter wereld een IVECO voertuig aan de slag is.


Productiefaciliteiten

In de productiefaciliteiten worden de meest geavanceerde technologien en productiemethodes toegepast, met als doel producten van hoge kwaliteit te bouwen en een werkomgeving te creeren aangepast aan de werknemers. Hierdoor beschikken al onze fabrieken over ISO 9001 - versie 2000 certificaten (quality management) en ISO 14000 certificaten (environmental management).


Onderzoekscentra

Gevestigd over de volledige wereld, behoren deze centra tot de kern van IVECO’s investeringen inzake technologie en product. Het doel van deze investeringen is om voertuigen aan te bieden die tot de hoogste prestaties in staat zijn, maar tegelijkertijd de kosten drukken een een optimale bescherming hebben voor het milieu. In vele gevallen worden zelfs de internationale normen reeds behaald, nog voor deze in werking treden.


Verkoops- en servicenetwerk

IVECO heeft een wereldwijd verkoops- en servicenetwerk, gevestigd in de vijf continenten. Er zijn maar liefst meer dan 2 000 verkoops- en meer dan 5 000 servicepunten. Hiervoor doet IVECO beroep op een netwerk van gekwalificeerde partners, die hun kennis en professionaliteit ten dienste stellen van de klant.


Meer weten over vestigingen en productiefaciliteiten?

Wilt u meer weten over de vestigingen en productiefaciliteiten van IVECO? Dat kan door uw vraag in te sturen via het contactformulier.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 0603b29f-b9ee-8089-73e1-abb30309e6f8.