IVECO Sponsoring

IVECO is zich bewust van haar sociale verantwoordelijkheid als een van 's werelds grootste producenten van vrachtwagens en bedrijfswagens. Daarom ondersteunt het al jaren met passie haar partners door midel van internationale sponsorships en lokale initiatieven. Op deze pagina leest u hier meer over.

Officiële sponsor van Team de Rooy

IVECO heeft al jarenlang een grote affiniteit met avontuur en sport, waardoor het al een flink aantal jaar de trotse sponsor is van Team de Rooy. Jaarlijks nemen zij deel aan de Dakar Rally en de Morocco Dessert Challenge. Als officiële sponsor van het team stelt IVECO voertuigen, motoren en reserve-onderdelen te beschikking, in samenwerking met FPT Industrial. Ga naar onze blogwebsite voor alle informatie over de laatste Dakar editie.

Officiële sponsor van Team de Rooy

Technische sponsor van 'Die Bullen von IVECO'

Al ruim 10 jaar ondersteunt IVECO een vertegenwoordigend team aan het FIA European Truck Race Championship als technische sponsor van "Die Bullen von IVECO" - de samenwerking tussen Team Schwabentruck en Team Hahn. IVECO biedt de teams een Stralis 440 E 56 XP-R 5,3-tons racetruck, aangedreven door een IVECO Cursor 13 motor die een indrukwekkende 1180 pk levert. Deze voertuigen zijn speciaal ontworpen en uitgerust om 160 km/u te halen, de maximale snelheid die de sportreglementering toestaat. Als trotse sponsor blijft IVECO de reeds succesvolle samenwerking voortzetten, zodat de coureurs voor het podium kunnen blijven strijden.

Technische sponsor van 'Die Bullen von IVECO'

De strijd tegen COVID-19

De mensen in de medische sector strijden dagelijks tegen COVID-19 en worden met veel moeilijkheden geconfronteerd. IVECO wenst bij te dragen aan deze collectieve inspanning met de productie van beschermende gezichtsmaskers voor de superhelden in de ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en aan een ieder die zorg verleend aan een Corona-patiënt in deze moeilijke tijden.

De fabrieken in Valladolid en Madrid (beide Spanje), waar gebruikelijk voertuigen van de band rollen, staan de 3D-printers nu in het teken van het ondersteunen van de mensen in de gezondheidszorg en het produceren van speciale maskers. Het doel is om hulp te verlenen voor degenen die de pandemie in de frontlinie bestrijden. Samen staan we sterk en alleen samen zijn we 'UNSTOPPABLE'.

Lees meer over de gevolgen voor de transportsector in onze blog en wat IVECO in Nederland doet in de strijd tegen het virus.

Vragen over sponsoring?

Wilt u meer weten over de sponsoring door IVECO? Dat kan door uw vraag in te sturen via het contactformulier.