1

Winstgevendheid en duurzaamheid
Tot 11% verbetering in brandstofverbruik en verminderde CO2-uitstoot dankzij de nieuwe aandrijflijn, voertuigcontrole en verbeterde aerodynamica

2

Superieure rijervaring
Een nieuw ontworpen cabine-interieur rond de behoeften van de bestuurder en een nieuw digitaal dashboard om een buitengewone boordervaring te bieden

3

Geassisteerd rijden en veiligheid
De ideale reisgenoot voor een betere rijervaring en 360° bescherming voor weggebruikers met een breed en nieuw scala aan ADAS-veiligheidsfuncties

4

Een volledige wereld van diensten
Mobiliteitsoplossingen en verbonden diensten op maat zullen u helpen de productiviteit, duurzaamheid en uptime van uw bedrijf te verhogen

Wat is er nieuw?

Uw compagnon in zakelijk succes is veiliger en productiever dan ooit, compleet met een stijlvolle nieuwe look

Winstgevendheid en duurzaamheid

Het beste en meest complete aanbod om wagenparkbeheerders te helpen hun commerciële productiviteit te verhogen, dankzij nieuwe opties, speciale commerciële pakketten en innovatieve diensten. De meest betrouwbare en innovatieve oplossingen om het verbruiksefficiëntie te verbeteren, de totale operationele kosten te verlagen en uw bedrijf effectief te beheren.

Superieure rijervaring

Geassisteerd rijden en veiligheid

Een volledige wereld van diensten

Blijf verbonden met onze pakketten en kies degene die het beste bij uw behoeften past.

Starre versies voor maximale veelzijdigheid

De IVECO S-Way is de perfecte oplossing voor elke missie: van gemeentelijke toepassingen tot leveringen en mobiele toepassingen.

De IVECO S-Way Natural Gas is de ideale oplossing voor de levering van logistieke diensten die gericht zijn op het oplossen van het steeds kritischer wordende probleem van vervuiling in stadscentra en op transportroutes die gekenmerkt worden door zwaar verkeer. Dankzij zijn stille werking (slechts 71dB(A) behaald in de Piek Stille Vrachtwagen Test in Stille Modus) en de ultragereduceerde NO2 en PM-uitstoot, kan de IVECO S-WAY CNG/LNG toegang krijgen tot de stadscentra, zelfs die met beperkte toegang, naar dichtbevolkte gebieden en verkeersintensieve snelwegen met de strengste emissiebeperkingen, en kan hij 24 uur per dag circuleren. Wanneer aangedreven door bio-methaan, is het de meest efficiënte en direct beschikbare oplossing voor het decarboniseren van transport. De energietransitie is realiteit geworden: gemeenten en lokale autoriteiten zetten zich in om het probleem van luchtkwaliteit en broeikasgasemissies op te lossen, terwijl IVECO voorop loopt met zijn volledige assortiment aardgasvoertuigen.

Alternatieve brandstoffen

IVECO S-Way Natural Gas kan lagere emissies van NOx hebben (90% vermindering ten opzichte van diesel) en deeltjesmassa (95% vermindering ten opzichte van diesel). Wanneer gebruikt met biogas, kunnen CO2-emissies 95% minder zijn dan dieselvoertuigen.

G.V.W.

18 - 26 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2
6x2

Vermogen

340 - 500 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd & Automatisch

Cabine

AS, AT, AD
Laat minder zien

Lange afstanden

Voor langere afstanden zal uw IVECO S-Way Natural Gas Bakwagen perfect presteren op langere afstandsopdrachten met of zonder schamel aanhangwagen.

G.V.W.

18 - 26 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2
6x2

Vermogen

500 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd

Cabine

AS, AT, AD
Laat minder zien

Regionale Bezorging

De eerste zware vrachtwagen die specifiek is ontworpen om het zware transport te decarboniseren.

G.V.W.

18 - 26 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2
6x2

Vermogen

340 - 500 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd & Automatisch

Cabine / Versie

AS, AT, AD
Laat minder zien

Gemeenten en specialiteiten

Perfect in stadsverkeer, met een buitengewoon laadvermogen.

G.V.W.

18 - 26 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2
6x2

Vermogen

340 - 400 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd & Automatisch

Cabine

AT, AD
Laat minder zien

Line-up

Cabine

Cabineversies

Zie de brochure voor de volledige details van IVECO S-WAY NG

Ontdek de eBrochure

Diensten & Oplossingen

 • Onderdelen en accessoires

  Maak je rijervaring uniek
  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedelijnsonderdelen tot accessoires, het IVECO netwerk biedt u een breed scala aan onderdelen om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te verbeteren, de rentabiliteit te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven aan boord te brengen en uw comfort te verhogen.


  Ontdek meer
 • Uptime

  Bij IVECO streven we ernaar om je truck op de weg te houden en beschikbaar wanneer je hem nodig hebt.
  Onvoorziene stilstand verhindert u om aan uw klantverplichtingen te voldoen en is duur.
  Bij IVECO doen we er alles aan om uw truck op de weg te houden, klaar wanneer u hem nodig hebt.
  Daarom hebben we een uitstekende reeks Uptime-services ontwikkeld die allemaal gericht zijn op het verminderen van onverwachte stilstand om de uptime te maximaliseren.

  Ontdek meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met IVECO
  De grootste uitdagingen op het gebied van transport en logistiek zijn het terugdringen van transportkosten, stijgende brandstofkosten, een tekort aan chauffeurs, complexe regelgeving en de behoefte aan duurzamere activiteiten terwijl uw klant tevreden blijft. IVECO weet dat en heeft een steeds groeiend portfolio van oplossingen ontwikkeld om deze uitdagingen samen met u succesvol aan te gaan.

  We vertrouwen op connectiviteit, digitalisering en gegevensanalyse om u te helpen de efficiëntie van uw wagenpark te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

  Ontdek meer
 • Driver Care

  Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen
  Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector. Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om verder te gaan dan wat het werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort heeft ook grote voordelen voor zijn rijgedrag en heeft een directe invloed op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.

  IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.

  Ontdek meer

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht