Spectaculaire actie van IVECO Capital

We brengen jou graag op de hoogte van een uitzonderlijke actie met betrekking tot onze IVECO eDaily.
Nu met een tijdelijke 0% financieringsactie op 24 maanden* wanneer u kiest voor deze veelzijdige bestelwagens die topprestaties, innovatieve technologie, verbeterde connectiviteit, superieure veiligheid en rijcomfort garanderen.
Kies uw versie van de eDaily: hij vermindert de uitstoot van schadelijke gassen tot nul, zonder beperking of compromissen voor de inzet.
Met een complete elektrische aandrijflijn, een 140 kW motor met Hi Power boost, een snellaadtijd van 30 min voor een extra actieradius van 100 km kunt u alles doen en daarbij tevens overall schoon en geruisloos rijden, het milieu beschermen en uw bedrijf een nieuwe impuls voor het gebruik van schone energie geven.
Mis deze unieke kans niet en bezoek snel uw IVECO dealer! Waar wacht u nog op?

* Bekijk de actievoorwaarden

​De 0% financieringsrente is alleen van toepassing op nieuwe IVECO eDaily voertuigen. De actie is geldig tot 31 maart 2024. Andere looptijden, voertuigen of aandrijvingen kunnen andere rentetarieven hebben. Het uitbrengen van een bindend definitief leasecontract is te allen tijde onder voorbehoud van kredietgoedkeuring door IVECO CAPITAL. Voor meer informatie over de voorwaarden of tarieven, neemt u contact op met uw dealer of IVECO Capital. Deze actie loopt zolang de actievoorraad strekt. IVECO CAPITAL behoudt het recht deze actie op elk moment te wijzigen of beëindigen.

Laat minder zien

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht