​​​POSTPRODAJNE USLUGE

​​

Odabirom IVECO BUS-a odabrali ste vrhunsku uslugu za vas i vašu tvrtku.


S IVECO BUS-om možete uživati u cjelokupnoj namjenskoj postprodajnoj strukturi s 2.000 pomoćnih i servisnih mjesta u Europi: tim stručnjaka koji rade danju i noću kako bi vam pomogli bilo gdje i bilo kada, uz iskustvo i poštovanje.
Visoka učinkovitost, udobnost i sigurnost za vozača i putnike, održiva mobilnost: sve što se dugoročno može jamčiti samo uz pravilno održavanje vozila koje nudi IVECO mreža radionica koje pružaju profesionalno servisiranje i kvalitetu originalnih dijelova.

KVALITETA IZNAD SVEGA.
IVECO originalni dijelovi rezultat su pažljivog odabira materijala i dobavljača, kao i specifičnih strogih testova na proizvodima s posebnom pažnjom na dijelove koji se odnose na sigurnost vozila i putnika. Osim toga, IVECO nudi širok izbor obnovljenih motora, mjenjača i komponenti za održivu alternativu u svrhu sadržavanja troškova održavanja i ograničavanja utjecaja na okoliš s istim standardima performansi.

VODEĆE LOGISTIČKE USLUGE.
IVECO zna da je kupcima vrijeme presudno. Zbog toga se IVECO oslanja na 8 skladišta dijelova u Europi u ukupnom iznosu od 332.000 kvadratnih metara, koja koriste napredni i visoko učinkoviti sustav rezerviranja i distribucije rezervnih dijelova, jamčeći dnevne i noćne isporuke u roku od 24 sata u bilo kojoj zemlji, sedam dana u tjednu.

POMOĆ NON-STOP.
IVECO Pomoć Non-stop dostupna je 24 sata dnevno, s 80 operatera na čekanju, koji govore 10 različitih jezika, spremnih za kontakt s najbližim IVECO BUS servisom i pomoć kupcu dok se vozilo ne vrati na cestu.
Besplatni servisni broj za non-stop pomoć je lako zapamtiti; odgovara upisivanju riječi "IVECO" na telefonskoj tipkovnici.

USLUGE IZRAĐENE PO MJERI.
IVECO je stvorio elemente kako bi nastavio sa svojom misijom i ponudio klijentima najbolje. Elementi su posebno specijalizirani  i izuzetno kvalitetni servisi, koji uključuju planirane ugovore o održavanju i produžena jamstva. Usluga po mjeri koja ima za cilj osigurati dugi vijek trajanja svakog vozila u bilo kojoj vrsti korištenja.

NAŠI TEHNIČARI, VAŠI PARTNERI.
IVECO BUS nudi široku mrežu podrške za cijeli niz vozila, što jamči korisnicima najbolju pomoć kroz stalno osposobljene i vješte tehničare. Zahvaljujući Teleservices, operacije daljinske pomoći mogu se provesti uz najbolju učinkovitost. IVECO BUS nudi  poboljšanje pristupačnosti komponenti na vozilima Euro VI, racionalizaciju planova održavanja i time smanjenje učestalosti servisa. IVECO BUS vozila dizajnirana  su kako bi osigurala pojednostavljeno i jeftino održavanje.