IN-MOTION-CHARGING

DRUGAČIJA IDEJA ELEKTROMOBILNOSTI

IVECO BUS, vodeći dionik javnog prijevoza, obnavlja koncept trolejbusa kao izdržljivog i usavršenog električnog vozila. In-Motion-Charging koncept je električnog autobusa koji nudi ključne prednosti u usporedbi s autobusima koje pogone samo akumulatori.

IVECO BUS nudi opsežan izbor autobusa bez emisija među kojima je In-Motion-Charging. Uključuje kratke i zglobne izvedbe, konvencionalan dizajn autobusa ili vrhunski BRT paket kao što je Crealis.

Kako bi pružio najbolje radne uvjete, IVECO BUS pruža tehničke savjete tijelima javnog prijevoza, prijevoznicima i savjetnicima za prijevoz u pogledu dinamičnih performansi, kapaciteta putnika i klimatske udobnosti, kao i računalne simulacije potrošnje energije na dijelovima autobusnih linija na kojima se putuje pod nadzemnim vodovima ili na pogon akumulatorima.

U Europi je u funkciji više od 800 trolejbusa IVECO BUS. Za novu generaciju IVECO BUS odabrao je predvodnika u tehnologiji i uslugama s više od 14 000 proizvedenih jedinica: Škoda Electric.

 

STALAN RAD BEZ EMISIJA

In-Motion-Charging električni je autobus s pogonskim akumulatorima koji se pune tijekom vožnje dok je spojen na nadzemne vodove.

BRIGA ZA GRADSKU ARHITEKTURU

Rad bez emisija i bez nadzemnih vodova otvara nove prilike za ulazak u središta gradova.

NISKI ENERGETSKI TROŠKOVI

In-Motion-Charging omogućuje optimizaciju ulaganja u infrastrukturu i troškova punjenja projekata za autobuse bez emisija.

BESKOMPROMISNE PERFORMANSE

Ključni izazovi rada bez emisija su doseg i klimatska udobnost.