CROSSWAY LOW ENTRY S 3 OSOVINE.

Puštanje u prodaju modela Crossway duljine 14,5 m s tri osovine označava početak nove ere u liniji gradskih i međugradskih autobusa tvrtke IVECO BUS. Dostupan je s dvoja ili troja vrata i proširuje već opsežnu liniju Crossway, uzor performansi i troškovne učinkovitosti, te se pozicionira kao idealno vozilo za optimizaciju pristupa gradovima i većim naseljima i opsluživanje vrlo prometnih cesta.

 

NAJBOLJI U KLASI ZA KAPACITET PUTNIKA

S ukupnom duljinom od 14,5 m, glavna je prednost novog Crossway Low Entry s 3 osovine njegov ogroman kapacitet putnika. Konfiguracija za izvedbe CITY i LINE izmijenjena je u skladu s novom duljinom. Konstrukcija šasije i podkonstrukcija poda prilagođene su trećoj osovini, sa sniženim bočnim ostakljenjem na izvedbi s ravnim podom kako bi se uzeo u obzir položaj sjedećih putnika

NAJBOLJI KRUG ZAOKRETANJA U KLASI

U konfiguraciji s tri osovine ukupna duljina novog Crossway Low Entry produljena je na 14,5 m, ali zadržane su sve značajke upravljivosti (radijus okretanja) izvedbe od 13 m. Treća osovina s elektrohidrauličkim sustavom upravljanja omogućuje krug zaokretanja od 23,8 m − najbolji u toj klasi vozila.

POBOLJŠANJA TREĆE OSOVINE

Novi Crossway Low Entry s 3 osovine koristi dokazane komponente treće osovine s IVECO kamiona koja se temelji na istoj upravljačkoj logici, što omogućuje stabilnost pri velikoj brzini, sposobnost skretanja na zavoju i izvanrednu upravljivost pri maloj brzini.


Otkrijte više