​Karriere hos Iveco

Iveco Danmark A/S markedsfører og sælger Iveco varevogne, lastbiler og relaterede serviceydelser i Danmark via certificerede Iveco-forhandlere og serviceværksteder fordelt over hele landet. 6 af disse er egne filialer.

Som en del af Iveco koncernen, der er en førende international industrikoncern og medlem af Fiat Group, som blev grundlagt for over 100 år siden og i dag er til stede i 190 lande, har Iveco Danmark A/S en betydningsfuld og professionel organisation bag sig med de mange fordele det medfører.

Har du lyst til at bruge dine evner i en professionel og spændende transportvirksomhed, så er Iveco altid interesseret i at høre fra fagligt kompetente, motiverede og kundeorienterede medarbejdere, som med deres indsats og engagement kan medvirke til at styrke virksomheden yderligere.

Vores vision er at være blandt de bedste til at skabe værdi, kvalitet og succes for vores kunder – og måske er netop du den næste, vi mangler!

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: b0f2049f-49e7-8089-73e1-ac4e49905069.