​New Daily Tilbeh​ør

NEW DAILY E6


Tro overfor sit naturlige instinkt for at komme dine forretningsbehov i forkøbet, har New Daily føjet styrke, alsidighed og ydeevne til sine aktiver, en skare nye egenskaber, som gør den til din nye og dygtige forretningsassistent.

Nye teknologier, som hjælper dig med at administrere og køre dit køretøj og nyde godt af de lavere samlede ejeromkostninger (TCO - Total Cost of Ownership). New Euro 6 motorer, som er renere og meget mere effektive, for en reelt bæredygtig transport. Nye komfortniveauer for en absolut køreglæde og det højeste konnektivitetsniveau, der integrerer din bærbare anordning fuldstændigt med køretøjet.

Takket være IVECO Accessories, kan du gøre din arbejds- og køreoplevelse endnu mere spændende og unik, med linjen af produkter, designet omkring dine behov. Du kan vælge, at forbedre dit køretøjs alsidighed med en lang række ekstraudstyr, eller fokusere på dets rentabilitet med brændstofbesparende aerodynamiske løsninger, i funktion af din personlighed og forretning. Supplerende aktive og passive sikkerhedssystemer hjælper dig med at værne om din Daily, mens hi-tech tilbehør virkeligt bringer fremtiden om bord. Det allerede høje konnektivitetsniveau kan løftes af en række anordninger, som spænder fra den næste generation af GPS lokalisatorer til et fuldt multimediesystem. Sidst, men ikke mindst, kan du sætte dit personlige præg på komforten i New Daily med et omfattende udvalg af udstyr, som gør dit liv om bord lige så
behageligt som du vil.

Følg dit instinkt. Nyd dit arbejde.

download-300x262.pngDownload Forhandler liste