​Toate mărcile


Gama Toate mărcile de piese de schimb este noua evoluție apărută din experiența celor două mărci importante: Calitatea pieselor de schimb și serviciilor Magneti Marelli răspunde la cerințele rețelei de service Iveco, pentru a oferi o linie de produse adecvate pentru toate autovehiculele comerciale ușoare.


Începând de astăzi, pentru modelele principalilor producători, cum ar fi Citroën Jumper, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Nissan Interstar, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Trafic, VW Crafter și Isuzu Seria N, puteți alege gama Toate mărcile - bazați-vă pe piese de schimb excelente și servicii de calitate oferite de o rețea de profesioniști, care se mențin la curent cu cele mai recente evoluții.

Instruirea, soluțiile avansate de diagnosticare și expertiza multi-marcă se îmbină pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, asigurând totodată siguranța vehiculului dumneavoastră.

Gama Toate mărcile reunește zece linii noi selectate dintre cele mai cunoscute familii de piese de schimb ale noastre. Alegeți piese de schimb Magneti Marelli din linia Toate Mărcile pentru vehiculul dumneavoastră: alternatoare și demaroare, amortizoare, baterii, bujii incandescente, ventilatoare și curele trapezoidale, filtre pentru habitaclu, filtre pentru motor, plăcuțe de frână, becuri și ștergătoare.

O soluție ideală pentru flotele multi-marcă, oferind un punct de referință unic pentru piesele de schimb, odată cu expertiza și excelența Iveco în domeniul service.

Toate mărcile - o gamă perfectă de soluții pentru toate autovehiculele comerciale ușoare.