IVECO Over the Air Update

De slimme, tijdbesparende manier om voertuigsoftware te updaten

Iveco On - Uptime

IVECO breidt zijn IVECO ON dienstenaanbod uit met de innovatieve IVECO Over the Air Update-functie, waarmee klanten de software van hun voertuigen op afstand kunnen updaten, zonder langs te hoeven gaan bij een werkplaats - een praktische, tijdbesparende oplossing die ervoor zorgt dat het voertuig altijd up-to-date, beschermd en in topconditie is.

IVECO breidt zijn IVECO ON-diensten verder uit om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken en de vlootbeheerder te helpen zijn vloot efficiënt en productief te laten rijden.

De innovatieve IVECO Over the Air Update-functie, beschikbaar op alle Daily en IVECO S-WAY voertuigen die zijn uitgerust met een Connectivity Box, stelt klanten in staat om zelf op afstand software-updates uit te voeren via de ether, waardoor tijd wordt bespaard en de beschikbaarheid van het voertuig toeneemt.

KENMERKEN

Uiterst gebruiksvriendelijk

IVECO Over the Air Update is uiterst gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om de software van het voertuig snel te updaten, wanneer het de bestuurder en wagenparkbeheerder uitkomt, zonder dat hij naar de werkplaats hoeft te gaan. De klant kan de update overal en op elk moment uitvoeren, in slechts enkele minuten en met als enige vereiste dat het voertuig op een veilige plaats geparkeerd staat. Dit betekent dat de chauffeur de update kan installeren wanneer het hem uitkomt, tijdens een rustpauze, tijdens een missie of tijdens een pauze op het depot, zonder tijd te verliezen.

Om de IVECO Over the Air Update-functies te gebruiken, hoeven de klanten er alleen maar voor te zorgen dat hun Daily of IVECO S-WAY uitgerust is met een Connectivity Box en dat ze een geregistreerde IVECO ON-gebruiker zijn met een account dat gekoppeld is aan hun voertuig.

Wanneer ze een melding ontvangen dat er een update beschikbaar is en hun voertuig veilig geparkeerd staat, kunnen ze deze downloaden en installeren via het infotainmentsysteem of de Easy Way mobiele app.

Door de knop IVECO Over the Air Update op het infotainmentsysteem of het pictogram op de app te selecteren, gaat het systeem op zoek naar de update en start de procedure. Het is net zo eenvoudig als het updaten van een mobiel apparaat. De nieuwe functie zal binnenkort beschikbaar zijn op de Business Up app voor de Daily range.

VIDEO

Bekijk de video nu!