Uw partner voor duurzaam transport

De slogan «Uw partner voor duurzaam transport» vat perfect de waarden van IVECO samen.

Transport staat gelijk aan energie en energie is aanstekelijk. Energie creeert een virtuele cirkel waarin iedereen meer geeft én meer krijgt. IVECO past dit principe toe op al zijn partners, of het nu om klanten gaat of werknemers, toeleveranciers of dealers.

Als internationale speler in de wereld van transport, is IVECO een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen.

Daarnaast produceert IVECO ook voertuigen bestemd voor personenvervoer, speciale voertuigen voor defensie en civiele bescherming, alsook voor specifieke missies zoals brandbestrijding.
De IVECO-voertuigen zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologien, toegepast op een compleet gamma van dieselmotorisaties en alternatieve aandrijflijnen. Bij deze laatste aandrijflijnen behoren bijvoorbeeld aardgas/methaan (CNG), biobrandstoffen, hybride technologien alsook elektrische aandrijvingen.

Het aanbod aan producten wordt vervolledigd met een waaier aan diensten na verkoop en tweedehands activiteiten.

Vragen over IVECO?

Wilt u meer weten over IVECO als uw partner voor duurzaam transport? Dat kan door uw vraag in te sturen via het contactformulier.