1

De perfecte crossing
De beste technologieën on road en robuustheid off road. Met de IVECO X-Way kunt u het ideale voertuig vinden dat past bij uw specifieke eisen voor op de weg en off-road.

2

Hoge productiviteit in elke missie
De ultieme flexibiliteit om helemaal tot aan de 'last mile' te leveren. Probeer de nieuwe asversies die geschikt zijn voor elke missie en voertuigconfiguratie.

3

De favoriet van bodybuilders
Het robuuste en duurzame chassis en de nieuwe vooruitrusting maken de IVECO X-Way favoriet bij carrosseriebouwers vanwege het gemak en de brede variëteit aan opbouwmogelijkheden.

4

Ervaring van de langeafstandschauffeur
Het beste op het gebied van comfort, veiligheid en connectiviteit voor lange afstanden met een nieuw herontworpen cabine-interieur en een nieuwe digitale cockpit om een buitengewone ervaring aan boord te bieden.

Wat is er nieuw?

Uw partner in zakelijk succes is veiliger en productiever dan ooit, nu compleet met een stijlvolle nieuwe look.

Perfecte crossing. Gebouwd om alle terreinen te doorkruisen.

Hoge productiviteit in elke missie

De favoriet van bodybuilders

Nieuwe voorbewerking om het installeren van carrosseriebouwers te vergemakkelijken met elektrische/elektronische interfaces (drukschakelaars in het bovenste rek en het dashboard, voorgeïnstalleerde bedrading van cabine naar chassis en van BB-connectoren naar voorruitkopspaneel, en speciale sleuven voor tuimelschakelaars in het dashboard.

Ervaring van de langeafstandschauffeur

Een hele wereld van functies en diensten die het dagelijkse leven van de bestuurder verbeteren op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort, en hun ervaring aan boord verbeteren.

Geassisteerd rijden en veiligheid

Een volledige wereld van diensten

Blijf verbonden met onze pakketten en kies degene die het beste bij uw behoeften past.

Klaar voor elke missie

De IVECO X-Way is de perfecte oplossing, wat uw missie ook is.

Gemeenten en specialiteiten

De IVECO X-Way biedt de perfecte combinatie van IVECO's beste langeafstands technologieën en legendarische off-road robuustheid. Voor gemeentelijke voertuigen die het grootste deel van hun tijd op de weg doorbrengen, maar de laatste mijl off-road moeten afleggen.

G.V.W.

18-32 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

Vermogen

340-540 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd & Automatisch

Cabine

AT / AD / AS
Laat minder zien

Bouw

Voor bouwvoertuigen die het grootste deel van hun tijd op de weg doorbrengen maar de laatste mijl off-road moeten aanpakken.

G.V.W.

18-32 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

Vermogen

340-540 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd & Automatisch

Cabine

AT / AD / AS
Laat minder zien

Betonmixers

Voor betonmixers die het grootste deel van hun tijd op de weg doorbrengen, maar de laatste mijl off-road moeten afleggen.

G.V.W.

32 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

8x4

Vermogen

360-540 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd

Cabine

AT / AD
Laat minder zien

Off-road

Off-road certificering biedt betere aanrij- en afrijhoeken, enkele of hubreductie assen, voorste hydrostatische aandrijving HI-TRACTION, breed aanbod van PTO's koppeling afhankelijk en onafhankelijk, kipper pakketten, betonmixer pakketten (Super-Loader), hoge mobiliteit pakketten.

G.V.W.

18-32 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

Vermogen

340-480 pk

Versnellingsbak

Handmatig & Geautomatiseerd

Cabine

AT / AD
Laat minder zien

Assortiment

Cabine

Motoren

Zie de brochures voor volledige details van de IVECO X-Way

Ontdek de eBrochure

Diensten & oplossingen

 • Onderdelen en accessoires

  Maak je rijervaring uniek
  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedelijnsonderdelen tot accessoires, het IVECO netwerk biedt u een breed scala aan onderdelen om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te verbeteren, de rentabiliteit te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven aan boord te brengen en uw comfort te verhogen.


  Ontdek meer
 • Uptime

  Bij IVECO streven we ernaar om je truck op de weg te houden en beschikbaar wanneer je hem nodig hebt.
  Onvoorziene stilstand verhindert u om aan uw klantverplichtingen te voldoen en is duur.
  Bij IVECO doen we er alles aan om uw truck op de weg te houden, klaar wanneer u hem nodig hebt.
  Daarom hebben we een uitstekende reeks Uptime-services ontwikkeld die allemaal gericht zijn op het verminderen van onverwachte stilstand om de uptime te maximaliseren.

  Ontdek meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met IVECO
  De grootste uitdagingen op het gebied van transport en logistiek zijn het terugdringen van transportkosten, stijgende brandstofkosten, een tekort aan chauffeurs, complexe regelgeving en de behoefte aan duurzamere activiteiten terwijl uw klant tevreden blijft. IVECO weet dat en heeft een steeds groeiend portfolio van oplossingen ontwikkeld om deze uitdagingen samen met u succesvol aan te gaan.

  We vertrouwen op connectiviteit, digitalisering en gegevensanalyse om u te helpen de efficiëntie van uw wagenpark te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

  Ontdek meer
 • Driver Care

  Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen
  Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector. Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om verder te gaan dan wat het werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort heeft ook grote voordelen voor zijn rijgedrag en heeft een directe invloed op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.

  IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.

  Ontdek meer

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht