1

Winstgevendheid en duurzaamheid
De nieuwe XC13-motor met verhoogde duurzaamheid en hoger vermogensniveau kan het benodigde koppel leveren voor elke off-road missie en zorgen voor een hoog brandstofrendement.

2

Legendarische robuustheid
Gebouwd om best-in-class prestaties te leveren in extreme off-road missies in zeer moeilijke omstandigheden. De speciale OFF-instelling biedt de beste balans in termen van bodemvrijheid en comfort.

3

Extreme veelzijdigheid
De meest conversievriendelijke off-road vrachtwagen die een breed scala aan opbouwinstallaties ondersteunt voor meerdere missies, ook dankzij PTO's en Hi-traction.

4

Uitmuntend comfort aan boord
Een hele wereld van functies en diensten die het dagelijkse leven van de bestuurder verbeteren op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort, en hun ervaring aan boord verbeteren.

Wat is er nieuw?

Legendarische robuustheid en prestaties gecombineerd met hoge connectiviteit en superieur comfort voor de zwaarste missies in de meest extreme omstandigheden.

Winstgevendheid en Duurzaamheid

Legendarische robuustheid

Extreme veelzijdigheid

Uitmuntend comfort aan boord

Geassisteerd rijden en veiligheid

Een volledige wereld van diensten

Blijf verbonden met onze pakketten en kies degene die het beste bij uw behoeften past.

Klaar voor elke missie

De IVECO T-Way is het ideale voertuig voor degenen die de meest veeleisende missies in de meest extreme omstandigheden aangaan. Dankzij de perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Gemeenten en specialiteiten

Legendarische robuustheid, uitstekende prestaties, hoge connectiviteit en superieur comfort.

G.V.W.

18 - 41 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x4, 6x4, 6x6, 8x4

Vermogen

360-540 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd

Cabine

AT / AD
Laat minder zien

Off-road

De IVECO T-WAY is een traditioneel off-road voertuig: het wordt bijna volledig gebruikt op moeilijk bereikbare plaatsen of op onverharde wegen. Het is ideaal voor missies in steengroeven, bouwplaatsen en mijnen en voor diverse professionele toepassingen.

G.V.W.

18 - 41 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x4, 6x4, 6x6, 8x4, 8x8

Vermogen

360-540 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd

Cabine

AT / AD
Laat minder zien

Assortiment

Cabine

Motoren

Bekijk de brochures voor alle details van de IVECO T-Way

Ontdek de eBrochure

Diensten & oplossingen

 • Onderdelen en accessoires

  Maak je rijervaring uniek
  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedelijnsonderdelen tot accessoires, het IVECO netwerk biedt u een breed scala aan onderdelen om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te verbeteren, de rentabiliteit te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven aan boord te brengen en uw comfort te verhogen.


  Ontdek meer
 • Uptime

  Bij IVECO streven we ernaar om je truck op de weg te houden en beschikbaar wanneer je hem nodig hebt.
  Onvoorziene stilstand verhindert u om aan uw klantverplichtingen te voldoen en is duur.
  Bij IVECO doen we er alles aan om uw truck op de weg te houden, klaar wanneer u hem nodig hebt.
  Daarom hebben we een uitstekende reeks Uptime-services ontwikkeld die allemaal gericht zijn op het verminderen van onverwachte stilstand om de uptime te maximaliseren.

  Ontdek meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met IVECO
  De grootste uitdagingen op het gebied van transport en logistiek zijn het terugdringen van transportkosten, stijgende brandstofkosten, een tekort aan chauffeurs, complexe regelgeving en de behoefte aan duurzamere activiteiten terwijl uw klant tevreden blijft. IVECO weet dat en heeft een steeds groeiend portfolio van oplossingen ontwikkeld om deze uitdagingen samen met u succesvol aan te gaan.

  We vertrouwen op connectiviteit, digitalisering en gegevensanalyse om u te helpen de efficiëntie van uw wagenpark te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

  Ontdek meer
 • Driver Care

  Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen
  Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector. Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om verder te gaan dan wat het werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort heeft ook grote voordelen voor zijn rijgedrag en heeft een directe invloed op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.

  IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.

  Ontdek meer

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht