1

Winstgevendheid en duurzaamheid
Tot 10% verbetering in brandstofverbruik en verminderde CO2-emissies dankzij de nieuwe aandrijflijn, voertuigbesturingen en verbeterde aerodynamica.

2

Superieure rijervaring
Een nieuw herontworpen cabine-interieur, ontworpen rondom de behoeften van de bestuurder, en een nieuw digitaal dashboard om een buitengewone on-board ervaring te bieden

3

Geassisteerd rijden en veiligheid
De ideale reisgenoot voor een betere rit en 360° bescherming voor weggebruikers met een breed en nieuw assortiment aan ADAS-veiligheidsfuncties

4

Een volledige wereld van diensten
Mobiliteitsoplossingen en verbonden diensten op maat zullen u helpen de productiviteit, duurzaamheid en uptime van uw bedrijf te verhogen

Wat is er nieuw?

Uw compagnon in zakelijk succes is veiliger en productiever dan ooit, compleet met een stijlvolle nieuwe look.

Winstgevendheid en duurzaamheid

Het beste en meest complete aanbod om wagenparkbeheerders te helpen hun commerciële productiviteit te verhogen, dankzij nieuwe opties, speciale commerciële pakketten en innovatieve diensten. De meest betrouwbare en innovatieve oplossingen om de verbruiksefficiëntie te verbeteren, de totale operationele kosten te verlagen en uw bedrijf effectief te beheren.

Superieure rijervaring

Geassisteerd rijden en veiligheid

Een volledige wereld van diensten

Blijf verbonden met onze pakketten en kies degene die het beste bij uw behoeften past.

Klaar voor elke missie

Met zijn volledige assortiment Artics met het kenmerkende robuuste en duurzame chassis, heeft de IVECO S-Way de perfecte oplossing voor elke missie.

Lange afstanden

S-WAY is een 100% verbonden vrachtwagen die brandstofefficiëntie en chauffeurgerichtheid naar een hoger niveau tilt.

G.V.W.

18 - 26 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2
6x2

Vermogen

460 - 580 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd

Cabine

AS
Laat minder zien

Regionale Bezorging

Comfort en aanpassingsvermogen voor verschillende missies en goederenvervoer met een keuze aan cabines die ervoor zorgen dat u overal kunt leveren.

G.V.W.

18 - 26 t

Aandrijving (Asconfiguraties)

4x2
6x2

Vermogen

360 - 540 pk

Versnellingsbak

Geautomatiseerd

Cabine

AT
AD
Laat minder zien

Assortiment

Cabine

s-way lineup

Motor

lineup-motori-s-way

Bekijk de brochure voor alle details van de IVECO S-WAY

Ontdek de eBrochure

Diensten & Oplossingen

 • Onderdelen en accessoires

  Maak je rijervaring uniek
  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedelijnsonderdelen tot accessoires, het IVECO netwerk biedt u een breed scala aan onderdelen om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te verbeteren, de rentabiliteit te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven aan boord te brengen en uw comfort te verhogen.


  Ontdek meer
 • Uptime

  Bij IVECO streven we ernaar om je truck op de weg te houden en beschikbaar wanneer je hem nodig hebt.
  Onvoorziene stilstand verhindert u om aan uw klantverplichtingen te voldoen en is duur.
  Bij IVECO doen we er alles aan om uw truck op de weg te houden, klaar wanneer u hem nodig hebt.
  Daarom hebben we een uitstekende reeks Uptime-services ontwikkeld die allemaal gericht zijn op het verminderen van onverwachte stilstand om de uptime te maximaliseren.

  Ontdek meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met IVECO
  De grootste uitdagingen op het gebied van transport en logistiek zijn het terugdringen van transportkosten, stijgende brandstofkosten, een tekort aan chauffeurs, complexe regelgeving en de behoefte aan duurzamere activiteiten terwijl uw klant tevreden blijft. IVECO weet dat en heeft een steeds groeiend portfolio van oplossingen ontwikkeld om deze uitdagingen samen met u succesvol aan te gaan.

  We vertrouwen op connectiviteit, digitalisering en gegevensanalyse om u te helpen de efficiëntie van uw wagenpark te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

  Ontdek meer
 • Driver Care

  Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen
  Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector. Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om verder te gaan dan wat het werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort heeft ook grote voordelen voor zijn rijgedrag en heeft een directe invloed op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.

  IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.

  Ontdek meer