Gratis Connectivitybox + 5 jaar gratis connectiviteit

Zorg voor uw chauffeur terwijl hij onderweg is en geef hem speciale rapporten over brandstofverbruik, bandenspanning en rijstijl, om de prestaties van uw voertuig en de veiligheid van de chauffeur aan boord te optimaliseren.
Daarnaast kan uw eigen werkplaats op afstand uw voertuig uitlezen en updaten. Zo hoeft u voor sommige simpele dingen niet langer naar uw werkplaats, kunnen zij u beter helpen bij echte problemen, en bespaart u tijd en geld.
​U krijgt de connectivitybox nu gratis zodra u deze activeert, bij elke nieuwe bestelling van een IVECO Daily. Daarbovenop krijgt u ook de connected services de eerste 5 jaar helemaal gratis!
 • Verbruik en prestaties

  Maandelijks rapport over prestaties voertuig en chauffeur om het brandstofverbruik en gebruik van het voertuig te optimaliseren en het missieprofiel te monitoren.

 • Veilig rijden

  Samen met het Smart Rapport en dankzij de Rijstijlevaluatie ontvangt u nu dit nieuwe rapport waarmee u uw veiligheid aan boord kunt meten. Wees voorzichtiger en veiliger terwijl u onderweg bent! Het Safe Driving Report wordt exclusief voor u gemaakt en is gratis.

 • Service op afstand

  Tool voor diagnose op afstand. Teleservices en draadloze software-updates bieden u de mogelijkheid proactief de inzet van uw voertuigen te maximaliseren door te anticiperen op mogelijke defecten en stilstand.

 • IVECO On App & Portal

  Al deze informatie en services zijn gemakkelijk te bereiken via de IVECO On App of via de IVECO On Portal in uw browser. Download IVECO ON App vanaf Google Play of uit de Apple App Store voor meer informatie!

* Bekijk de actievoorwaarden

Deze actie is alleen geldig op IVECO Daily MY22, op bestellingen gedaan voor 30 maart 2023. In sommige gevallen geldt dit ook op voorraadvoertuigen, neem hiervoor contact op met uw dealer. De connected services zijn na activatie is 5 jaar gratis. Na deze 5 jaar kunt u deze, indien gewenst, verlengen. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

Laat minder zien

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht