Gratis aflevertraining (geldig voor Code 95)

Dankzij goede gebruikers- en veiligheidsinstructies leert de chauffeur alle aanwezige systemen zo goed mogelijk benutten. Op een praktijkgerichte manier wordt aandacht besteed aan wettelijke bepalingen, voertuigtechniek, ARBO, milieu en veiligheid. Uw chauffeur leert zijn nieuwe IVECO volledig kennen, zodat hij er na de training optimaal gebruik van kan maken.

De IVECO trainingen tellen mee voor de verplichte nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De IVECO Driver Academy verbetert de vakbekwaamheid van uw chauffeurs en draagt bij tot het behalen van de nodige uren nascholing. Ook dat is service van IVECO en uw dealer!
 • Gratis chauffeurspakket

  Wanneer de aflevertraining succesvol is afgerond, ontvangt de chauffeur een gratis IVECO Driver Academy Chauffeurspakket. Dit pakket bestaat uit:

  - IVECO toilettas
  - IVECO thermos drinkfles
  - IVECO chauffeursjas
  - IVECO cap

* Bekijk de voorwaarden voor de gratis aflevertraining en chauffeurspakket

De IVECO Aflevertraining en het chauffeurspakket is inbegrepen bij aankoop van een nieuwe IVECO S-WAY, X-WAY of Trakker. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en prijzen voor een IVECO aflevertraining bij aanschaf van een nieuwe Eurocargo of een gebruikte IVECO.

Over de IVECO Aflevertraining gelden Algemene Voorwaarden IVECO Driver Academy, deze kunt u hier bekijken.

Laat minder zien

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht