Aftersales

Hoe werkt de garantie op onderdelen?

De garantie op originele IVECO-onderdelen is als volgt:

  • Binnen 12 maanden na aankoop bij de onderdelenbalie, uitsluitend gekocht bij een erkende IVECO-dealer, op vertoon van de bijbehorende aankoopdocumenten; de garantie dekt alleen het gekochte reserveonderdeel en sluit geïnduceerde schade uit.
  • Binnen 12 maanden na aankoop en installatie van het reserveonderdeel, uitgevoerd in een erkende IVECO-werkplaats, op vertoon van de betreffende aankoop- en installatiedocumenten; de garantie dekt het reserveonderdeel en de bijbehorende arbeidskosten, en sluit geïnduceerde schade uit.
Laat minder zien
Heb je een dubbele VIN-plaat nodig voor je voertuig?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met een van onze IVECO-servicepunten, die de plaat bestellen en laten zeefdrukken met de gegevens van het kentekenbewijs van uw voertuig. Zoek het IVECO-servicecentrum bij u in de buurt!

Zoek een dealer
Laat minder zien
Heb je een duplicaatsleutel nodig voor je voertuig?

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van onze IVECO verkooppunten. Vind de dichtstbijzijnde!

Zoek een dealer
Laat minder zien
Ben je op zoek naar het onderdeelnummer van een origineel IVECO-onderdeel?

Uw plaatselijke IVECO-dealer kan u helpen.

Zoek een dealer
Laat minder zien
Wilt u een origineel IVECO-onderdeel kopen?

Je kunt het bestellen via je plaatselijke IVECO-dealer.

Zoek een dealer
Laat minder zien
Wilt u meer informatie over originele IVECO onderdelen?
Meer informatie over onze originele onderdelen vindt u hier.

Laat minder zien
Wil je meer informatie over gereviseerde onderdelen van IVECO?
Meer informatie over onze gereviseerde onderdelen vindt u hier.

Laat minder zien
Wil je meer weten over lopende promoties op IVECO-onderdelen?

Uw plaatselijke IVECO-dealer kan u helpen.

Zoek een dealer
Laat minder zien
Wilt u een IVECO-accessoire kopen?

 

Klik hier voor meer informatie over het assortiment IVECO-accessoires.
Laat minder zien
Ben je geïnteresseerd in onze Maintenance & Repair (M&R) contracten?
Bij de aankoop van een IVECO-voertuig kunt u een M&R-contract afsluiten door contact op te nemen met uw IVECO-dealer, die voor u het beste aanbod zal formuleren. om de dichtstbijzijnde dealer te vinden. Klik hier
om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Laat minder zien
Wil je je M&R-contract verlengen?
Je kunt contact opnemen met de dichtstbijzijnde IVECO-dealer, die samen met jou de beste formule zal vinden. Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Laat minder zien
Ben je geïnteresseerd in het uitbreiden van je garantiedekking?

 

Bij aankoop van een IVECO-voertuig kunt u direct bij uw IVECO-dealer een verlengde garantie afsluiten, die u het beste aanbod zal doen. Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Als je in de tussentijd meer informatie wilt, klik dan hier.Laat minder zien
Wil je alternatieve banden laten monteren?
De toegestane banden zijn de banden die zijn aangegeven op het kentekenbewijs; het is niet mogelijk om andere banden te monteren dan de aangegeven banden.
Als je toestemming wilt om andere banden te monteren, moet je een specifiek verzoek voor een "Nulla Osta" indienen.
Laat minder zien
Do you need a technical data sheet?
Your local IVECO dealership will be able to support you.
Zoek een dealer
Laat minder zien
Are you looking for technical documentation to customize an IVECO vehicle?
If you are a customer, body builder, a dealer or an authorised workshop, you can register on our website IBB
Klik hier
Laat minder zien
Wil je het technisch gegevensblad (EDT, vroeger bekend als DGM) van je voertuig hebben?
Als u een IVECO-klant bent en een voertuig bezit met een model van vóór 2014, kunt u het officiële technische informatieblad (voorheen bekend als DGM) aanvragen door een kopie van het kentekenbewijs van het voertuig bij te voegen op het volgende e-mailadres: irene.chini@IVECO.com.

For vehicles of later models, the Technical Data Sheet no longer exists, but you can download the European Whole Vehicle Type Approval directly from the bodybuilder portal (available for IVECO-approved upfitters and dealerships) by clicking here.
Laat minder zien
Heb je een "vergunning" nodig voor je voertuig?

 

Als u nog geen geaccrediteerde IVECO partner bent, kunt u de aanvraag rechtstreeks indienen bij een erkende IVECO werkplaats/dealer door de voertuigdocumenten mee te nemen. Klik hier voor de lijst met dichtstbijzijnde netwerkpunten.

Als u een carrosseriebouwer, een dealer of een erkende werkplaats bent, kunt u zich registreren op de IBB-website en de autorisatie aanvragen in de speciale sectie, door hier te klikken.


Laat minder zien
​Moet u uw IVECO-voertuig "nationaliseren"?
Uw plaatselijke dealer of voorkeursdealer kan u helpen met deze aanvraag. Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Laat minder zien
Wat is het Certificate of Conformity (COC) (Europees conformiteitscertificaat) en hoe kan ik het aanvragen?

 

Het Certificate of Conformity (COC) is een verklaring van de fabrikant dat het voertuig overeenstemt met het goedgekeurde type.

 

Dit document wordt afgegeven door de fabrikant aan de verkopende dealer en is vereist door het registratiekantoor voor de eerste registratie van het voertuig.

Als je de COC nodig hebt, kan je plaatselijke of vertrouwde dealer je helpen.

Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.
Laat minder zien
Wilt u weten hoeveel uw tweedehands IVECO-voertuig waard is?
De marktwaarden van gebruikte voertuigen zijn te vinden in de Eurotax-brochures, die meestal in kiosken worden verkocht. De blauwe Eurotax vermeldt de gemiddelde aankoopwaarden, terwijl de gele Eurotax de gemiddelde verkoopwaarden vermeldt.

De Eurotax-waarde is de basis voor de taxatie van elk afzonderlijk tweedehandsvoertuig: om deze taxatie te verkrijgen, moet rekening worden gehouden met de kilometerstand, eventuele schade, opties en uitrusting van het voertuig, evenals vele andere factoren.

Daarom kunt u, indien nodig, een beroep doen op een commissie van experts die uw voertuig zal onderzoeken en een waardebepaling zal formuleren op basis van alle gevonden elementen.

Laat minder zien
Heb je een kopie nodig van de gebruiks- en onderhoudshandleiding van je voertuig?
De gebruiks- en onderhoudshandleiding kan worden geraadpleegd op de IVECO Easy Guide APP, die beschikbaar is voor zowel iOs als Android. Zodra de APP is gedownload op uw smartphone, voert u het chassisnummer (VIN) van uw voertuig in en selecteert u de taal van uw voorkeur voordat u een exemplaar downloadt. Mocht uw voertuig van een minder recent model zijn en mocht de APP het chassisnummer niet herkennen, neem dan contact op met een van onze dealers die u graag zullen helpen bij het bestellen van een gedrukt exemplaar van de handleiding.
Zoek een dealer
Laat minder zien
Ben je op zoek naar een reparatiehandleiding voor een IVECO-voertuig?
Uw plaatselijke IVECO-dealer kan u helpen.
Zoek een dealer
Laat minder zien
Wilt u weten of uw voertuig deel uitmaakt van een terugroepactie?
Uw plaatselijke IVECO-dealer kan u helpen.
Zoek een dealer
Laat minder zien
Hebt u een brief van IVECO ontvangen over een terugroepactie, maar is het betreffende voertuig al verkocht?

Stuur een e-mail naar recallcampaignmanagement@cnhind.com met de informatie over de nieuwe eigenaar, zodat de voertuiggegevens kunnen worden bijgewerkt.

Laat minder zien
Hebt u een brief ontvangen van IVECO over een terugroepactie, maar is het betreffende voertuig gesloopt/gestolen?

Stuur een e-mail naar recallcampaignmanagement@cnhind.com, en voeg indien mogelijk een kopie van het certificaat van vernietiging of het diefstalrapport bij.

Laat minder zien
Heeft u een brief ontvangen van IVECO over een terugroepactie, maar bent u nooit eigenaar geweest van het betreffende voertuig?

Stuur een e-mail naar recallcampaignmanagement@cnhind.com en laat het ons weten, zodat onze database kan worden bijgewerkt met de juiste informatie.

Laat minder zien
Heb je een e-mail ontvangen van IVECO over een campagne die via de ether (OTA) kan worden gevoerd en heb je vragen of twijfels?

Stuur een e-mail naar telematics@IVECO.com ons ondersteuningsteam zal u meer informatie geven en u begeleiden. Bezoek ook het IVECO LIVE CHANNEL om onze tutorials te bekijken:


IVECO WAY RANGE
IVECO Daily
Laat minder zien
Wil je meer weten over onze pechhulpdienst voor onderweg, "ANS - Assistance Non Stop"?
"ANS - Assistance Non Stop" is de naam van de IVECO Pechhulpdienst, die 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar is. Als u meer wilt weten over hoe de service werkt, klik dan hier.
Laat minder zien
Are you interested in our ​​​Driver Training Courses?
IVECO Driver Training is our training program for economic and safe driving, aimed at drivers of IVECO vehicles. It is a specific training that provides participants with fundamental support for safe driving, improving their driving style: drivers can get to know the vehicle in depth with the aim of reducing fuel consumption and operating costs, while fully respecting the environment.
The courses are structured in three different training sessions: classroom training, static walk-around of the vehicle, and on-road training. The training program is organized into training days that can be held directly at the customer's company upon request.

For more information and to organize a course, please write to us at the following email address: formazione-italia@IVECOgroup.com.
We will contact you as soon as possible to provide you with all the necessary information.
Laat minder zien
Wil je de "gezondheidsstatus" van je voertuig onder controle houden om ongeplande stops te voorkomen? Wilt u advies over hoe u het brandstofverbruik kunt verminderen? Bent u geïnteresseerd in een service die u kan ondersteunen bij het beheren van uw wagenpark?
Klik hier om de website van IVECO ON te bezoeken.
Of, als je dat liever hebt, neem contact op met je plaatselijke IVECO-dealer, die je het beste aanbod zal doen.
Zoek een dealer
Laat minder zien