IVECO Elements

​Elements. Long Life Vehicles.

I vår ständiga strävan att erbjuda våra kunder bästa möjliga ser-  vice så har Iveco skapat Elements vilket är ett brett utbud av skräddarsydda servicepaket. Dessa är utformade för att hålla ditt  fordon på vägen. 

ELEMENTS är ett specialiserat serviceprogram av hög kvalitet som syftar till att säkerställa en lång livslängd för varje fordon inom samtliga segment.

Den extrema flexibiliteten gör Elements så attraktivt. Man kan välja den servicenivå som passar en och ens verksamhet bäst och veta att tillkommande kostnader är fasta och förutsägbara.

Genom att välja IVECO har du gjort ett kvalitetsval – för dig och din verksamhet. IVECO ger dig total sinnesfrid, med ett dedikerat nätverk av eftermarknadsstöd och 2000 serviceställen i Europa: Ett team professionella experter som arbetar dag och natt för att ge dig den hjälp du behöver, var och när du än behöver den.

ELEMENTS är en av de viktigaste tjänsterna inom. IVECO:s globala eftermarknadserbjudanden. En perfekt synergi mellan service, reservdelar och nätverk finns tillgänglig för att alltid hålla ditt fordon i perfekt skick.