ASSISTANCE NON STOP

Dygnet runt sju dagar i veckan erbjuder IVECO ett vägassistansprogram som heter Assistance Non-Stop.

För att stödja denna nyckelservice har IVECO investerat stort i Customer Centre, en specialutvecklad första kontaktpunkt som hjälper kunderna att bibehålla fordonets driftduglighet genom att ge assistans i 36 europeiska länder.

ASSISTANCE <span style="color: #0d4ba0">NON STOP</span>

IVECO CUSTOMER CENTRE FÖR NON-STOP ASSISTANCE I 36 EUROPEISKA LÄNDER PÅ 10 SPRÅK

VÄGASSISTANS

VÄGASSISTANS

I händelse av fordonshaveri kan du nå IVECO non-stop assistans på 3 olika sätt:

  • Ringa vårt gratisnummer (+46 40431325)
  • Använda det telematiska ombordsystemet IVECONNECT: ett enkelt klicka på pekskärmen är allt som behövs för att kontakta vår non-stop assistans. Systemet överför automatiskt fordonets position och driftdata.
  • Använda appen IVECO Non Stop: Ett klick är allt som behövs!

APPEN IVECO NON STOP

Appen IVECO Non Stop kan även användas för att förhandsboka en reparationsåtgärd på ditt fordon och inte bara i nödfall. Du kan välja tid och plats (aktuell plats, verkstad eller specifik adress) och appen kommer att ge dig en bokningsbekräftelse.

APPEN IVECO <span style="color: #0d4ba0">NON STOP</span>
LADDA NED APPEN IVECO NON STOP

ANDROID

LADDA NED

EN INTERNATIONELL HJÄLP FÖR DITT FORDON

Ett team på 80 operatörer garanterar omgående svar på 10 olika språk och snabb lösning på vilket problem som helst genom att aktivera det IVECO servicecenter som är närmast haveripunkten och som bäst passar till fordonet.

Under assistansprocessen (oavsett om det handlar om en mindre reparation på vägkanten eller bogsering för reparation på verkstaden) kontrollerar Customer Centre förloppet, håller dig informerad och garanterar att fordonet är tillbaka i drift så snart som möjligt.